MHP Akyazı İlçe Başkanı Sofuoğlu Genel Ve Yerel Gündemle ilgili Açıklamalarda Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Akyazı İlçe Başkanı Sofuoğlu Genel Ve Yerel Gündemle ilgili parti teşkilat binasında Açıklamalarda Bulundu.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu;Malumunuz olmak üzere  3 ay önce Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin olurları, İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar beyin tensipleri ile MHP Akyazı İlçe Başkanlığı görevine getirildik. Yönetim kurulu üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ile birlikte bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Göreve geldiğimiz gün Akyazı’mızda elini sıkmadık, derdiyle hemhal olmadığımız hiç bir vatandaşımız kalmayacak şiarıyla 3 aylık kısa bir sürede 40’ a yakın Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Yapmış olduğumuz Mahalle toplantılarımızda, vatandaşlarımıza Cumhur İttifakı’nın önemini, 2023 seçimlerinin aziz milletimiz adına hayati önem arz ettiğini ifade ederek, Cumhur Başkanı Adayımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a ve Güçlü bir Türkiye için mecliste güçlü bir MHP olması adına, Millet vekili adaylarımıza vatandaşlarımızın teveccühünü istedik. MHP olarak parti politikalarımızı aziz vatandaşlarımıza anlatarak MHP ‘nin de mecliste güçlü bir şekilde olmasının en az 2023’ te Cumhur İttifakı’nın desteklenmesi kadar önem arz ettiğini ifade ettik. Yine yerel anlamda vatandaşlarımızın  sıkıntılarını dinleyerek, yazılı olarak gerek Belediyemizin İlgi kurumlarına gerekse Belediye Başkanımız ile birebir görüşmelerimizde kendisine ilettik, sorunların çözüm noktasında takipçisi olduk olmaya devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz Mahalle ziyaretlerimizde bizlere büyük ilgi alaka gösteren aziz hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Cumhur İttifakı aziz TÜRK Milletinin iradesini ortaya koyan, gelecek seçimler değil, gelecek nesiller için mücadele eden, 2053, ve 2071 vizyonu için gece gündüz çalışan, milletimizin sinesinde kurulmuş bir ittifakdır. Özellikle Cumhur İttifakı birlikteliği ile geçirmiş olduğumuz 7 senelik zaman zarfında Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda büyük başarılara imza atmış, atamaya devam etmektedir. Atılan Milli hamleler ile Mavi Vatan’da Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendi sondaj gemileri ile Milli yer altı zenginliklerini çıkartırken, Akdeniz’de Deniz Saha kıtanlığımızı gasp etmeye çalışanlara fırsat vermemiş, oynanan tüm oyunları bozmuştur. Libya’da ‘Akdeniz’ dedeniz yetki alanlarının sınırlandırma ile Güvenlik ve Asgari işbirliği mutabakatı ile Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak isteyenlere KKTC ‘yi tanımayıp Akdeniz’ de Türk varlığını yok etmek isteyen Yunanistan, İsrail, Fransa, Mısır ve Amerikanın çekilen koridor ile hesapları alt üst oldu tüm dengeler bozularak, Dünya’ya Akdeniz’de meşru haklarımızdan taviz vermeyeceğimiz birkez daha ispat edilmiş oldu. Rusya’nın, Amerika’nın, Yunanistan ve Mısır’ı desteklediği İşgalci hafter güçleri darbe ile Libya’da söz sahibi olsaydı. Türkiye Akdeniz’de köşeye sıkıştırılmış olacaktı. Suriye politikası ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu sınır ötesi operasyonlar ile sınırımızda bir terör devleti kurulmasına müsaade etmeyerek, bölgesinde belirleyici bir konuma geldi.

Güvenli bölge şartları tam anlamıyla oluştuğunda savaş mağduru ülkemizde misafir ettiğimiz Suriye Vatandaşlarıda ülkelerine geri gönderilecektir. 26 senedir kanayan yaramız Hocalı ‘da Ermeni zulmüne yerli ve Milli silahlarımız kullanılarak son verildi. Şuşa tekrar can Azerbaycan topraklarına kazandırıldı. Şuşa Zaferi ile Türk Dünyası’na kara yoluda açılmış olup kurulan Türk Teşkilatları birliğinin 2040 işte birlik vizyonunun ekonomik alt yapısı oluşturulmaya başlandı. Nükleer santral çalışmaları ile yakın zamanda Türkiye yerli enerji üretimine başlayarak, bu alanda da kendi enerjisini üretir konuma gelecektir. Milli savunma sanayi desteklemesi ile yerli ve Milli silahlarımız üretilir konuma geldi, bu alanda dışa bağımlılığımız ciddi anlamda az seviyelere düşürüldü. Bunlardan sadece İHA ve SiHA üretiminde Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dünyada bu alanda Lider konuma yükseldi. Rusya ve Ukrayna savaşında dengeli bir politika izleyen Türkiye Cumhuriyeti iki devlet arasında uzlaşmacı rolü ile dünyanın tahıl krizine çözüm oldu. Sadece bu olay bile ülkemizin Dünya üzerinde etkisini anlatmaya yeterlidir.

Enerjide Rusya’ya bağımlılıktan kurtulmak isteyen Avrupa artık Türkiye ‘ye enerji alanında bağımlı kalmak Zorundadır!  Rus Doğal gazına alternatif arayışlar içerisinde bulunan Avrupa’ nın tüm kapıları Türkiye’ye çıkmaktadır. Özellikle Avrupa’nın alternatif Olarak yöneldiği Azerbaycan Doğalgazı, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı (TANAP) ‘ Türkiye üzerinden Avrupa’ ya transfer edilmektedir.2023 Azerbaycan Doğalgazı haricinde Avrupa’nın Alternatifleri arasında bulunan İran ve Suriye ve Orta Doğu Gazıda Türkiye üzerinden Avrupa’ya transfer edilmek zorundadır. 2023,2053ve 2071 vizyonumuza adım adım ilerlerken, geldiğimiz durumda Türkiye Cumhuriyeti hem bölgesinde, hem de dünyada denge belirleyici konuma gelmiştir.

Milli politika ile içerse ve dışarıda büyük hamleler olmaya devam ediyor. Cumhur İttifakı ile bölücü terör örgütü ile Cumhuriyet tarihimizin en büyük mücadelesi verilerek, terör örgütünün beli kırıldı, nefes alamaz hale getirildi. İnşallah en kısa zamanda bataklık tamamen kurtulacaktır.

Tüm bu gelişmeler olurken, TANAP projesi yapım aşamasındayken ortalığı ayağa kaldırıp, boş bir projeye yatırım yapılıyor, gerçekçiliği yok diyenlerin rahatsızlığı bugün daha net bir şekilde anlaşılmakta, 6+1 masa etrafında kümelenenlerin nerelere taşeronluk yaptıkları apaçık gözler önündedir.

Libya’da ne işimiz var, Libya’ya giden Mehmetçiğimize lejyoner tanımlaması yapan, Mavi Vatan’ı gereksiz gören, Hocalı ‘da Ermeni’ lerden yana tavır alan, PYD’yi terör örgütü olarak görmeyen, akşam terör örgütleri ile yatan, sabah Pensilvanya  ve Amerika ile uyanan CHP’nin  Genel Başkanı, PKK terör örgütünün meclisteki temsilcisi, terör sevici HDP’nin sözde eş başkanı ile kahvaltı arzusunda olan İyi parti Genel Başkanı, içerisinde Sp, Deva, Gelecek, Dp ve masanın yan ortağı Hdp içinde bulunduğu 6+1 benzemezin bir araya geldiği ismini Millet İttifakı olarak nitelendirdiği ancak zilletin içinde bulunan bu İttifak yönünü aziz milletimize değil, Pensilvanya’ ya, Batıya Ve Kandile çevirmiş konumdadır. Seçimlere 9  Aydan kısa bir süre kalmasına rağmen daha Cumhur Başkanı adayını belirleyemeyen bu yapının milletimize vereceği Hiçbir şey yoktur.

Altın günü gibi devamlı bir araya gelen zillet milletimiz ile ilgili hiçbir çalışması olmayıp Cumhurbaşkanı ben olacağım, şurda şu bakanlıkta ben olacağım hesapları gütmektedir.Ne hazindirki CHP Genel Başkanı ağzına pelesenk gibi doladığı vaatleri, Selahattin Demirtaş’a cezaevinden çıkarmak, Fetöcüleri serbest bırakmak, Osman Kavala’yı serbest bırakmak, yapılan projeleri sonlandırmaktadır.

CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu geçmiş olduğumuz günlerde yapmış olduğu bir açıklamada “Cumhurbaşkanı olduğumuz da KHK’larin tümünü serbest bırakacağız” derken kendi fikrini mi yoksa Pensilvanya’nin talimatlarını mı yerine getirmenin çabası içerisindedir?

Yine CHP  İstanbul Milletvekili Sn. Gürsel Tekin katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan iktidara geldiğinizde HDP’ye bakanlık verecek misiniz sorusuna tabi ki verilebilir cevabı ile tüm niyetlerini ortaya koymuşlardır.İP Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ise HDP’ye bakanlık verilebilir sözüne istinaden altılı masa içerisinde ortak hareket ettiğimiz partilerin kimlerle ne derece yakınlık ilişkisi içerisinde bulunacağına baskı yapamayız ifadesi ile HDP’nin de zillet ortağı olduğunu açıkça itiraf etmiştir.

Aldığı talimat üzerine Hareket eden zilletin aziz milletimize vereceği hiçbir şey yoktur. Aziz milletimiz bu durumu çok güzel analiz etmekte 2023’te zillete hal ettiği en güzel cevabı verecektir. Karalama, kampanyaları, yalan, Algı operasyonları, paralı anket şirketleri ile milletimizin zihinlerini bulandırmaya çalışan bu yapıya Cumhur İttifakı olarak geçit vermeyeceğiz. MHP ve Cumhur İttifakı gün geçtikçe dahada güçlenmekte, çığ gibi büyümekte ve TÜRK İSLAM düşmanlarının kabusu olarak sel gibi, kurşun gibi gelmektedir. 2023 Allah’ın izni, Aziz Milletimizin teveccühü ile Cumhurun ve aziz Türk milletinin Zaferi olacak, Daha da güçlü Türkiye hedeflerine hızlı bir şekilde ilerleyecektir.

Değerli Basın Mensupları kıymetli hemşehrilerimiz, Dünya Covid-19 Korona Virüs Salgını ile çok zor bir dönem yaşamış, etkisi az olsa da  yaşamaya devam etmektedir. Binlerce vatandaşımız bu virüs sebebiyle hayatını kaybetmiş birçok vatandaşımızda tedavi görmektedir. İnsan hayatını olumsuz manada etkileyen Covid-19 Korona Virüsü dünyada birçok alanda olduğu gibi ekonomik açıdan da büyük yıkımlara sebep olmuştur. Dünyanın ekonomik anlamda büyük devletleri kapanma sürecinde neredeyse ekonomik anlamda iflas bayrağını çekmiştir. Neredeyse iki yıllık kapanma süreci yaşadığımız ülkemizde hem sağlık sisteminde atılan adımlar neticesinde, hem de  ekonomik anlamda devletimiz güçlü bir şekilde vatandaşlarımızın mağduriyetini karşılamak adına büyük gayretler göstermiş ve vatandaşlarımıza çok büyük mağduriyetler yaşatmamıştır. Hemen akabinde yanı başımızda gerçekleşen Rusya ve Ukrayna Savaşı zaten salgında büyük darbe alan ekonomik şartları dahada olumsuz etkilemiş, Özellikle enerji ve tahıl alanında dünya büyük mağduriyetler yaşamaktadır. Tüm bu olumsuzluklardan ülkemizde etkilenmiş ekonomik anlamda sıkıntı oluşmuştur. Daha önce alınan tedbirler neticesinde ve yeni ekonomik yol haritası dünyaya nazaran Türk ekonomisi ayakta kalmayı başarmıştır. Dünya ekonomisi bugün can çekişirken ülkemiz tüm olumsuzluklara rağmen ekonomik anlamda dimdik ayaktadır. Atılan adımlar ile inşallah 2023’te enflasyon oranlarında büyük düşüşler yaşanacak Ülkemiz bu süreçten güçlü çıkacak, Milletimiz daha büyük refah seviyelerine ulaşacaktır.

Durumu fırsat bilip fırsatçılıkta, stokçulukta sınır tanımayan, aç gözlüler, ekonomi üzerinden kaos ortamı oluşturmak isteyenler ile devletimizin ilgili kurumlarının ciddi bir mücadele içerisindedir. Fırsatçılık ve stokçuluğun önü bir an önce kesilmeli vatandaşlarımıza yaşam alanında büyük sıkıntılar oluşturan kan emiciler en büyük cezayı almalıdırlar.

Malumunuz olmak üzere İlçemizin de önemli geçim kaynaklarından olan Fındık Üreticileri bugünlerde hasat yapmaktadır. Dünyada oluşan ekonomik kriz neticesinde, fındık çiftçisi zor bir sene geçirmiştir. Mazot fiyatlarındaki artış, gübre fiyatlarındaki, ilaç fiyatlarındaki artış çiftimizi büyük anlamda etkilemiştir. Fındık üretim maliyetleri oldukça artmıştır. Ancak Cumhur Başkanımız Fındık Üreticisini rahatlatacak geçen yıla göre yüzde yüz artış ile fındık alım fiyatını 54 TL olarak açıklayarak fındık çiftçisinin yüzünü güldürmüştür. 52 TL den alım yapacağını açıklayan TMO alım şartlarındaki zorluklar karşısında fındık üreticisi serbest piyasaya yönelmiştir. TMO’nun alım şartları ve alım süresi ve fındık fiyatını ödeme hususunda ki zaman fındık üreticisini zora sokmakta acil ödemesi olan çiftçimizi serbest piyasanın inisiyatifine bırakmaktır. TMO ile serbest piyasa arasında 8 ila 10 TL arasındaki fark çiftimizi olumsuz manada etkilemektedir. TMO ‘nun alım şartları ve fındık alım kapasitesini arttırması fındık çiftçisinin mağduriyete uğramasının önünü kesecektir. Bu konu ile ilgili Devletimizin gerekli önlemleri alacağından şüphemiz yoktur.

Aynı zamanda Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ ın açıklamış olduğu Mısırın tonunun 5Bin Yediyüz TL den  TMO  tarafından  alınacak olması da Mısır çiftçimizin yüzünü güldürmüştür.

Kıymetli basın mensupları, Konuşmamızın başında Mahalle ziyaretlerimizden bahsetmiştim. Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında vatandaşlarımızın haklı taleplerin den biride DOĞALGAZdır. MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak Doğalgaz sorunun çözümü için tüm girişimlerde bulunuyoruz. Dağıtıcı Şirket AGDAŞ doğalgaz hizmeti ile ilgili olarak Mahallelerimizden böyle bir kanun olmamasına rağmen imar zorunluluğu getirmektedir. Hukuki tüm çalışmalarımızı araştırmalarımızı yaptık imar olamayan yerlere doğalgaz getirilemez diye bir kanun yok. Aksine AGDAŞ’ın imar olmamasına rağmen doğalgaz hizmeti sunduğu bazı Mahallelerde mevcuttur. Ayrıca Akyazı Belediye Başkanımız Sn Bilal Soykan ve Meclis Üyelerimizin imzası ile imar olmayan Mahallelerimize söz konusu şirketin doğalgaz hizmeti vermesi imar sonrası oluşacak tüm zararlarım Belediye tarafından karşılanacağı encümen kararı ile taahhüt edilmiştir. Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında doğalgaz sorunu için üzerimize düşenin fazlasını yapacağımızın vatandaşlarımıza sözünü verdik. Geçtiğimiz haftalarda ova Mahalle Muhtarlarımız ile bir araya gelerek vatandaşlarımızın doğalgaz taleplerini yazılı ve imzalı olarak aldık. Önümüzdeki günlerde İl Başkanımız öncülüğünde AGDAŞ’ın yetkilileri ile görüşme sağlanacak ve inşallah olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Doğalgaz sorunu için yapılması gereken ne varsa sonuna kadar yapacak ve takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın Doğalgaz Hizmetine kavuşması için yaptığımız  girişimlerde büyük çaba sarf eden, bu konu için büyük mesai harcayan MHP TBMM Grup Başkanvekilimiz, Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül Bey’e ve MHP Sakarya İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar beye teşekkür ediyorum.

Malumunuz olmak üzere Akyazı Belediyemizin Orta Garaj inşaatı yapımı son aşamasına gelmiş, kısa bir zamanda hizmete geçecektir. Akyazı merkezde görüntü kirliliği ve trafik sorununa büyük ölçüde olumlu katkı sağlayacak projede emeği geçen Başta Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan ve tüm personele teşekkür ederiz.

İlçemizin ihtiyacı olan güzel projenin, şoför Esnafımızı da mağdur etmeden, belirlenecek güzergahların, garaj giriş çıkış bedellerinin ekonomik anlamda şoför esnafına külfet oluşturmamasıda temennimizdir. Şoför esnafımızın her hangi bir mağduriyete uğratılmaması için Belediyemizin gerekli önlemleri aldığına inancımız tamdır.

Özel Halk otobüs esnafımızın da yükümlülükleri ağır. 65 yaş üstü ücretsiz vatandaşlarımız taşınmaktadır. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı tarafından işletmecilere 1500 TL ödeme yapılmakta yalnız günümüz şartlarında bu rakam yeterli olmamaktadır. Bakanlık tarafından bu rakam ihtiyaç sahiplerine veya yasa gereği ücretsiz seyahat hakkı bulunan vatandaşlara tahsis edilip Vatandaşlarımız seyahat esnasında nakit ödeme yapması şoför esnafımızı rahatlatacağını düşünüyoruz.

Büyükşehir tarafından indirim kartı, engelli kartı ve indirim kartlarının özel Halk otobüslerinde uygulanması da esnafımızı zora sokmaktadır. Özel Halk otobüslerinde uygulanan bu kartların büyükşehir bütçesinden özel Halk otobüsleri esnafına aktarılması da şoför esnafımızı rahatlatacaktır.

İlçemizin ihtiyacı olan, İçerisinde Yarı Olimpik yüzme havuzu, Bin Kişilik Spor Salonu, bulunan Akyazı Spor Kompleksi’de Belediye Başkanımızın ifadesi ile 2023 yılında hizmete girecektir. Böylesine güzel bir proje ilçemizin bu anlamdaki eksikliğini tamamlayacaktır. MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak Meclis Üyelerimiz ile birlikte bu projenin tamamlanması için meclisimizin bütçe artırımına desteğimizi sunduk. Bundan sonraki ilçemizin ihtiyacına cevap olacak projelere desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

İlçemiz, Bölgemiz ve Ülke Turizmine büyük katkı sağlayan, Ata sporumuz Geleneksel Akbalık Yağlı Grüşleri için Belediye meclisimizin İlk çalışma günlerinde MHP Meclis Üyelerimizin yaşanan Covid-19 salgını ve kapanma süreci sonrasında devam ettirilmesi hususundaki teklifimizin Belediye Başkanlığımız tarafından değerlendirilip gündeme alınması Geleneksel Akbalık Yağlı Güreşlerinin 57.si düzenlemesi bizleri mutlu etmiştir. Yapılan yağlı güreşlere hemşehrilerimiz ve ülkemizin dört bir yanından spor severler akın etmiş ata sporumuzun yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması hususunda, tarihi Akbalık Yağlı güreşleri büyük bir coşku ile gerçekleştirilmiştir. Önümüzdeki yıl 58.si olacak yağlı güreşler ilçemize bölgemize ve Ülkemize büyük katkılar sağlamaya devam edecektir. Bu anlamda Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.

Aynı zamanda İlçemiz, Bölgemize, ve yayla turizminde ülkemize katkı sağlayan Akyazı Acelle Yaylası 33. Kadırga Şenlikleri büyük bir coşku, ülkemizin her bir yöresi  ve yurt dışından katılımlar ile gerçekleşmiştir. MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak bizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız, MHP TBMM Grup Başkanvekilimiz Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanımız Sayın Ahmet Ziya Akar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Belediye Meclis Üyelerimiz, Teşkilat mensuplarımız ile birlikte yoğun katılım sağladık. Kültürümüzü gelecek nesillere aktarmak için köprü olan yayla Turizmine büyük katkı sağlayan Akyazı Belediyesi ve Hanyatak Güzelleştirmek Derneği’nin düzenlemiş olduğu Akyazı Acelle Yaylası 33’üncü. Kadırga Şenlikleri için emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kıymetli hemşehrilerimiz, Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında vatandaşlarımızın taleplerini Belediyemizin İlgili Müdürlüklerine ve Belediye Başkanımıza ilettik, çözüm noktasında takipçisi olduk, olmaya devam ediyoruz. Taşburun Mahallemizde ihtiyaç olan gençlerimizin spor faaliyetlerini gerçekleştireceği Basketbol, Voleybol sahası, Çocuk Parkı talebimizin Belediyemiz tarafından hayata geçirilmiş olması, bu alanda çalışmaların başlaması bizleri mutlu etmiştir.

Karacasu Deresinin yaymış olduğu kötü koku, arıtma tesisinin yetersiz kalması hususunda çevreyi olumsuz manada etkilemektedir. Hastane, İnönü, Ömercikler, Fatih Eskibedil, KızılcıkOrman, Çatalköprü Mahallerimiz  kötü kokuya maruz kalmaktadır. Hastane Mahallesinde başlamış olan dere ıslah çalışmaları vatandaşlarımız bir nebzede olsa rahatlatacak kötü koku ve çevre kirliliğininin önüne geçilecek olması sevindiricidir. Lakin Devlet Su işlerinin daha büyük bir arıtma tesisi ile bu sorunu kökten çözüme kavuşturması temennimizdir.

Yine Mahallerimizde yol sıkıntısı vatandaşlarımızı olumsuz manada etkilemektedir. Belediye Başkanımız son Meclis toplantısında merkez Mahallerimizde asfalt çalışmalarının başlayacağını söylemişti ve akabinde asfalt çalışmaları merkez Mahallerimizde başladı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Ancak İlçemiz merkez alt yapı özellikle su boruları 20 senenin üzerinde olup, sağlık açısından tehdit oluşturmaktadır. Bu boruların Saski tarafından bir an önce sağlık açısından sorun teşkil etmeyen su boruları ile değiştirilmesi çok büyük önem arz etmektedir. , Akabinde asfalt çalışması yapılması hem ülke ekonomisine tasarruf açısından hemde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli su kullanmasına önemli derecede katkı sağlayacaktır.

İlçemizde artan nüfus neticesinde araç kullanım oranı büyük oranda artmış, İlçemizde araç park alanı önemli derecede sorun teşkil eden duruma gelmiştir. Belediyemizin İlçemizde trafiği rahatlatacak, kötü görüntülerin önüne geçecek, İlçe merkezinde yapacağı bir otopark gereklilik taşımaktadır. Belediyemizin bu anlamda bir çalışma yapması İlçe trafiğini olumlu manada etkileyecek, vatandaşlarımıza nefes aldıracaktır.

Malumunuz olmak üzere Mansurlar, Kayabaşı, Beldibi mahallelerimizde, belediyemize ait olan taşınmazlar kamulaştırıldı. DSİ bu taşınmazları değerinin altında 11 milyon gibi bir rakamla almak istedi. Belediyemizin yetkili personelleri tarafından gözden kaçan bu husus belediye meclis üyelerimizin durumu fark edip, bu taşınmazların günümüz şartlarında 25 milyon ve üzeri değeri olduğunu belediye başkanımıza iletmesi ile belediye meclisimizden taşınmazların DSİ’ ye 11 milyona satılması teklifi reddedildi. Böylelikle hem taşınmazların değerinin altında satılmalarının hem de belediyemizin ekonomik anlamda nadir edilmesinin önüne geçilmiş oldu.

Değerli Basın Mensupları kıymetli hemşehrilerimiz MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak Milletimiz için hayati önem taşıyan 2023 Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Zaferi için Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin önderliğinde insan üstü bir çalışma göstererek çalışacağız. Her daim sahada her daim vatandaşlarımız ile birlikte olacak. Vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması hususunda üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Bu duygu ve düşünceler ile her birinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağolun Varolun.

MHP Akyazı İlçe Başkanı Sofuoğlu Genel Ve Yerel Gündemle ilgili Açıklamalarda Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir