Şükrü Kurşun 35 Yıllık Meslek Hayatını Sonlandırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her Doğan Güneşin Bir Batışı Vardır,Tıpkı İnsanoğlu Gibi….

Şükrü Kurşun 35 Yıllık Meslek Hayatını Sonlandırdı

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesine 35 yıl hizmet etmiş olan Müdür Yardımcısı Şükrü KURŞUN hocamız bugün itibariyle emekli oldu.

Şükrü Kurşun’un emekliye ayrılmadan önceki okuldaki  son gününde Mesai arkadaşları,öğrencileri ,okul idaresi ve AKİMDER Tarafından uğurlama merasimi tertip edildi.İdareci ve öğretmen arkadaşlarının kendisi hakkındaki duygu yüklü konuşmalarının ardından söz alan Şükrü Kurşun;Vedalaşmanın dünyanın en zor işi olduğunu düşünüyorum,Her doğan güneşin bir batışı vardır tıpkı insan hayatı gibi.Hiç silinmeyecek hayaller ve anılar bırakarak yıllardır sürdürdüğüm bu kutsal mesleği genç öğretmenlerimize bırakmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum.İnanın çok duyguluyum kusura bakmayın,size naçizane son nasihatlerim;Okulunuzu,öğretmenlerinizi sevin,büyük başarılara ancak el ve gönül birliği ile ulaşılır.Sizlerden çok çalışmanızı istiyorum dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir’de; Bir dönem birlikte çalıştık,yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine hem bir dönem  mesai arkadaşı olarak hem’de ilçe milli eğitim adına şükranlarımızı sunar emeklilik hayatında başarılar diliyoruz dedi.

Akimder başkanı İsmail Kahya’da hizmetlerinden ötürü Şükrü Kurşun’a plaket takdim ederken okul idareside;Kendisine camiamıza olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık sıhhat ve afiyet dileriz dediler.

 

Şükrü Kurşun 35 Yıllık Meslek Hayatını Sonlandırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir