Nehirde Kadın Cesedi Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın cesedi bulundu!
Sakarya Nehri’nde vatandaşlar tarafından bir kadın cesedi bulundu. Bulunan cesedin kasım ayında kaybolan Fatma Abdullah’a (42) ait olup olmadığı araştırılıyor.
Edinilen bilgilere göre, Sakarya Nehri Adapazarı Kömürlük Mahallesi mevkiinden geçen vatandaşlar nehirde çalılıklara takılmış bir kadın cesedi gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen AFAD ekipleri, kimliği henüz öğrenilemeyen kadını nehirden çıkardı. Yapılan incelemede hayatını kaybettiği anlaşılan kadının cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

SAKARYA ADAD’TAN AÇIKLAMA

Kayıp vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldı.
23.11.2022 tarihinden itibaren kayıp olan vatandaşımız Fatma ABDULLAH ’ın bulunması için akrabaları tarafından verilen bilgiler ile Emniyet Müdürlüğü çalışmalarında mobese görüntülerine bakılarak sahsın son olarak Sakarya köprüsüne gittiği belirlenmiştir.
Olay yerinde arama yapılması için AFAD ekiplerimizden destek istenilmiştir.
Yapılan ihbar üzerine 5 personel 1 araç ve 1 bot ile çıkış yapan ekiplerimiz su üstü ve su altı arama çalışmalarına başlamıştır.
Yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır.
Hayatına kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Nehirde Kadın Cesedi Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir