Başkan Hasan Akcan’dan Kadir Gecesi Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Bin Aydan” daha hayırlı olan Kadir Gecesi ile ilgili olarak Halka Kadir gecesi mesajı yayımladı.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Kadir Gecesi değer gecesidir, bu gece bin aydan daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin yumuşadığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini temenni ediyorum. Kadir Gecesi; dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsat, Allahın rahmet ve bağışlamasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin hediyelendirildiği bir gecedir.

Bu vesile ile başta komşu Suriye, Gazze, Irak, Arakan, Doğu Türkistan, Çin’de Uygur Türkleri, Dağlık Karabağ, Çeçenistan, Keşmir, Bangladeş, Mali, Etiyopya, Sudan, Somali, Libya, Yemen, Myanmar ve daha Dünyanın bir çok ülkesinde zulüm altında olan Müslümanların uğradıkları zulümlerden dolayı  onlara Allahın yardımını dileyelim ki üzerlerindeki zülüm baskı ve savaşlar, düşmanlıklar bu gecenin hürmetine son bulsun. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın diyor İlk önce Kadir Gecenizi ve daha sonra yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Hasan Akcan

Akyazı Belediye Başkanı

 

Başkan Hasan Akcan’dan Kadir Gecesi Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir