Erdoğandan Memurlara Zam Müjdesi Geldi

featured
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti. ( Eren Bozkurt - Anadolu Ajansı )
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdoğan’dan Memurlara Zam Müjdesi Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde HAK-İŞ Genel Kurulu’nda konuştu.

Erdoğan ;Hükümetimiz asrın felaketi olarak 6 Şubat depremlerinden sonra da vatandaşın hakkını korumayı sürdürmüştür. Depremin ülkemize maliyeti 100 milyar doları aşmaktadır. Dünyada hiçbir ülke böylesine bir felaketin altından kalkamaz. Biz 817 bin çadır, 100 bin konteyner kurulumu yaptık. Deprem bölgesinde tüm çalışmaları yürütürken emeklilikte yaşı bekleyen 2 milyon 250 bin kardeşimizin tüm taleplerini karşıladık. En düşük emekli maaşlarını 7 bin 500 lira yaptık. 7 bin 500 liranın üzerinde maaş alan vatandaşlarımıza da inşallah Meclis açılınca sevindireceğiz.

Sonuç olarak hem depremin yaralarını sardık hem de ülkemizi hedeflerine yaklaştırdık.

Yapılan protokolle yaklaşık 700 bin kardeşimizin ücretini yükselttik hem de refah payıyla yüzde 45 artış gösterdik. En düşük kamu ücretini 12 bin liradan 21 bin liraya çıkardık.
Önümüzde memurlarımızın maaş çizelgesi var. Yasaya göre memurların maaş artış oranları ocak ve temmuzda belirleniyor.

Refah payı artışını biz belirledik. Böyle bir uygulama yoktu. En düşük memur maaşını, en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz. En düşük maaşı 22 bin lirayı bulacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti. ( Eren Bozkurt – Anadolu Ajansı )

Erdoğandan Memurlara Zam Müjdesi Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir