Soyhan Sofuoğlu; Tüm Dünyaya Demokrasi Dersi Verdik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs Cumhur Başkanlığı ve Milletvekiliği Seçimlerine Aziz Milletimiz rekor oranla sahip çıkmış, tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir

Necip TÜRK Milleti İrade hürriyetine sahip çıkmış, nihayetinde tartışılmaz hükmünü vermiştir. Seçim sonuçları üzerinden hukuksuz gayeleri, kargaşa hesaplarını Aziz Milletimiz boşa çıkarmıştır.

Necip TÜRK Milleti Cumhur İttifakı’na vermiş olduğu destekle mesajını vermiş, TÜRK Yüzyılının engellenemeyecek olduğunu, TÜRK Yüzyılına hasretini ortaya koymuştur.

Cumhur İttifakının TBMM’de çoğunluğu Aziz Milletimizin siyasi iradesi ile tescillenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi, ABD kaynaklı, Fetö destekli, Kandil meşrepli her türlü kirli kampanyayı boşa çıkarmış, kiralık anket şirketlerinin algılarını başlarına yıkarak Aziz Milletimizin desteği ile Türkiye genelinde büyük bir siyasi başarıya imza atmıştır.

14 Mayıs seçimlerinin kazanı TÜRK Milleti olmuştur.

Milletimize nifak tohumları ekenler, kaos planları yapanlar, Kutlu ilerleyişimizi sekteye uğratmak isteyenler, TÜRK Yüzyılını engellemeye çalışanlar ve onların İçerdeki işbirlikçikeri Ziilet, Aziz Milletimizin iradesi ile 28 Mayıs’ta Cumhur Başkanı Adayımız, ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vereceği büyük destekle yerle yeksan olup, birdaha gün yüzüne çıkamayacaktır.

Cumhur Başkanı Adayımız ve Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Aziz Milletimizin desteği ile yüksek milli karakterli kutlu yürüyüşüne devam edecek, 28 Mayıs’ta Allah’ın izni ile yeniden Cumhur Başkanımız olacaktır.

Güzide İlçemiz Akyazı’mızda Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’na teveccühlerini gösteren herbir Vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum.

MHP Akyazı İlçe Başkanlığı olarak bundan sonraki süreçte bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların fazlası ile üzerine katarak, daha Azimli, daha kararlı ve daha fazla çalışarak, her bir hemşehrimizin gönlüne gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

28 Mayıs’ta İstiklal ve istikrarımızın korunacağından, kazananın Türkiye olacağından şüphemiz yoktur.

Gayret Bizden Tevfik Allah’tandır 🇹🇷🤘

Soyhan Sofuoğlu
MHP Akyazı İlçe Başkanı

[spacing size=””]

Soyhan Sofuoğlu; Tüm Dünyaya Demokrasi Dersi Verdik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir