Sakaryaspor’dan Video Kombine Uygulaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde maddi anlamda büyük problemler yaşayan Sakaryaspor, başlatmış olduğu yeni uygulamayla birlikte taraftarlarına hem maçları internet üzerinden izletmek hem de bir nebze olsun bu problemleri gidermek istiyor.

Sakaryaspor yeni sezon öncesinde özellikle şehir dışında ve yurt dışında yaşayan yeşil siyahlı taraftarları sevindirecek bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Sakaryaspor Kulübü ve Kanal54 tarafından hayata geçirilecek olan VİDEO KOMBİNE kart uygulaması sayesinde iç sahada oynanacak olan 18 karşılaşma internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

Kanal54’den şifreli olarak yayınlanacak karşılaşmalar için Sakaryaspor’a bağış yapan taraftarlara VİDEO KOMBİNE kart yayıncı kuruluş tarafından hediye edilecek.

250 TL

bagis.sakaryaspor.com.tr adresinden 250 TL bağışta bulunan yeşil siyahlı taraftarlara Kanal54 televizyonu tarafından Video Kombine kart şifresi verilecek. VİDEO KOMBİNE uygulamansa şehir dışında yaşayan taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

1

Tek Maç

İsteyen Yeşil Siyahlı taraftarlar yine Sakaryaspor’a 20 TL bağışta bulunarak TEK MAÇ yayın şifresi alabilecekler.

bagis.sakaryaspor.com.tr adresinden kredi kartı ile ödeme yapılabilecek. Ödemenin ardından maç yayın linki ve şifresi yayıncı kuruluş tarafından e-mail ile gönderilecek.

Taksit İmkanı

Yeşil Siyahlı taraftarlar World, Bonus, Axess, Maximum, Paraf, Card Finans, Asya Card kredi kartları ile taksitli ödeme yapabilir; bunun yanı sıra tüm bankaların Hesap Kartları ile tek çekim ödeme gerçekleştirebilir.

Video Kombine kampanyası ile ilgili bilgilendirmeler resmi sitenin yanı sıra sakaryasportv.com üzerinden yapılacak. Maç özetleri yine bu site üzerinden izlenebilecek.

 

Sakaryaspor’dan Video Kombine Uygulaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir