As Akyazıspor’lu Taha Dere Pamukova 1968’de

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazısporlu Taha Dere Pamukova 1968 takımına transfer oldu…
Futbola 2007 yılında As Akyazıspor altyapısında başlayan ve takımının formasını 8 yıl terleten Taha Dere bundan böyle Pamukovaspor 1968 formasıyla boy gösterecek.

Pamukova spor ve Pamukova Gençler gücü takımlarının birleştirilmesiyle ve Belediyeninde katkılarıyla yeniden yapılandırılan, Sakarya Süper Amatör’de mücadele edecek olan ve Hedefini Bal Ligi olarak belirleyen Pamukova 1968 takımı yaptığı flaş transferlerle ve hazırlık maçlarındaki ortaya koyduğu performansla ne kadar doğru yolda olduğunu ortaya koydu. Takım Antrenörü Mehmet Atmaca ve Akyazıspor Antrenörü Murat Yıldırım’ın girişimleri sonucu takıma kazandırılan Taha; “Futbol hayatıma yeni bir heyecan katmak istedim, hedefi olan bir takımda ve hoca nezaretinde kendimi dahada geliştireceğimi düşündüm ve buraya geldim, iyiki de gelmişim, dostluk arkadaşlık ortam ve futbola ilgi harika. İnşallah takım olarak en üst seviyede maçlar çıkartıp sezonu şampiyon tamamlayıp camia olarak ilk hedefimiz olan Bal ligine çıkarız. Bana Pamukova’da ilgisini esirgemeyen tüm sporcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve onlara layık biri olmak için elimden geleni yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Taha Dere ayrıca eski kulübü olan As Akyazısporada Mücadele edeceği süper amatörde başarılar diledi ve transferinde kendisine anlayış gösteren ve kolaylık sağlayan Başta Belediye başkanı Hasan Akcan’a ve Kulüp başkanı Sait Beşir’e teşekkür ederek başarılar diledi.

3   1 2

As Akyazıspor’lu Taha Dere Pamukova 1968’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir