Sofuoğlu Ailesine Taziye Ziyaretleri Sürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği beyin kanamasının ardından hastane’de uzun süre yaşam mücadelesi veren Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nun 4 aylık oğlu Hamza sofuoğlu’nun yaşam savaşını kaybetmesinin ardından Sofuoğlu Ailesine Akyazı’daki evinde taziye ziyaretleri devam ediyor.

Kenan Sofuoğlu’na taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Akyazı’ya gelen Merve KAVAKCI’nın kardeşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza KAVAKCI, Ümraniye İmam Hatip Lisesi mezunları derneği (UMİMDER) başkanı Yusuf YILMAZ ve Dernek üyeleri ilk olarak Akyazı Belediyesi’ne gelerek Başkan Akcan’ı da makamında ziyaret ederek bir süre karşılıklı sohbet ettiler. Ak Parti ilçe Başkanı Fevzi Bora’nın da eşlik ettiği grup belediye ziyaretinin ardından Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ile birlikte Kenan Sofuoğlu’nun evine hareket edildi.

Merve KAVAKCI’nın kardeşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ravza KAVAKCI, Ümraniye İmam Hatip Lisesi mezunları derneği (UMİMDER) başkanı Yusuf YILMAZ ve Dernek üyeleri İle birlikte Dünya Şampiyonu Kenan SOFUOĞLU’na evinde taziye ziyaretinde bulundular. Gelen Misafirler kendilerini kapıda karşılayan Sofuoğlu ailesi’ne Merve KAVAKCI’dan selam getirdiler. Sofuoğlu ailesi ile sohbet eden ve yaşadıkları acıdan dolayı kendilerinin de çok üzüldüklerini belirten Ravza KAVAKCI KAN evladını kaybeden Sofuoğlu ailesine yaşadığı acıyı paylaştıklarını ifade etti. Dernek üyesi olan hocalar ile birlikte Kur-an’ı Kerim okunarak Hep beraber dua edildi.

Sofuoğlu Ailesine Taziye Ziyaretleri Sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir