Bayram Traşı Başkan Akcan’dan

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın talimatı ile her ay düzenli olarak yapılan hasta, yaşlı ve engellilere evlerinde ücretsiz saç ve sakal traşı olma hizmeti Kurban bayramında da devam ediyor.

Hasta, yaşlı, engelliler için her fırsatta yeni uygulama ve projeler vermeye gayret gösteren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ilçe genelindeki hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara bayram öncesinde saç ve sakal tıraşlarının evlerinde yapılması için ücretsiz berber hizmeti tahsis ettirdi.

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan tespit çalışmaları ile ulaşılabilinen tüm hasta, yaşlı ve engellilerin listesini çıkararak hazırladıkları listeler doğrultusunda traş hizmeti verilecek vatandaşların plan ve programı belirdiler. Müdürlük çalışanları bayram öncesi traş yapacak berberlere tıraş yapılacak kişilerin gerekli adreslerini vererek hasta, yaşlı, engellilere evlerinde ücretsiz olarak berber hizmetinin başlatılmasını sağladılar. Şimdiden listedeki tüm evleri gezmeye başlayan Berberler ise bayrama kadar tek tek belirlenen adresleri dolaşarak Bayram tıraşlarını yapmaya devam edecekler. Yetkililer; bu hizmetin Bayramdan sonra da her ay düzenli olarak tekrarlanacağı belirttiler.

 

Bayram Traşı Başkan Akcan’dan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Benim babam insan deilmi ne eve bi doktor yollunuz nede tras ypyosunuz ilgilelere

    Cevapla