Genel Sekreter Sağlam Akyazı Devlet Hastanesini İnceledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr.Hasan Salih Sağlam Akyazı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Sağlam yapımı devam eden çatı inşaatı çalışmalarını yerinde inceledikten sonra hastane personelini de çalışma alanlarında ziyaret etti.

Personelin memnuniyet ve motivasyonunun önemli olduğunu ifade eden Sağlam “ fedakarca çalışan hastane personelimizi zaman zaman ziyaret ederek hatırlarını sormak, taleplerini dinlemek ve çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunmak istiyoruz.”  Hastanelerimize ziyaretlerimiz sıklıkla devam ediyor ve edecek.” Dedi.

Sağlam, yakın zamanda Akyazı Devlet Hastanesinde  tomografi cihazının hizmete başladığını ve sağlık raporu işlemlerinin de artık yapıldığını hatırlatarak; tüm hastanelerimizde halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek ve donanımımızı üst seviyelere taşıyabilmek için gayret sarf ettiklerini kaydetti.  Bu anlamda  çalışmaların yerinde değerlendirilmesinin  ve ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirterek, “ziyaretlerimiz yalnızca hastanelerimizle sınırlı değil, hastanelerimizde tedavi görerek taburcu olmuş ya da sadece polikliniklerimizde muayene olmuş hastalarımızı da evlerinde ziyaret ediyoruz . Hizmet kalitemizin artmasında hastalarımızın ve yakınlarının hastanelerimizle ilgili memnuniyet  ve taleplerini değerlendirmenin önemli bir faktör olduğunu düşünüyoruz şeklinde konuştu.

Haber:Narsu Biçerd1beaee3bbe69fb20e189b4fd37cff4f

Genel Sekreter Sağlam Akyazı Devlet Hastanesini İnceledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir