Akyazı Halk Eğitimden Web Programcılığı Kursu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü çağın en çok tercih edilen kazancı ve geliri yüksek geleceğin mesleği haline gelmiş Web Programcılığı kursu ve Corel Draw Grafikerlik kursu için kayıt almaya başladı.

Gelişen teknolojiye ayak uydurmak, çağımızın en önemli iş sektörlerinden olan yazılım sektörüne adım atmak, iyi bir maaş ve geleceğe sahip olmak isteyenler için mükemmel bir  başlangıç ve kendini geliştirme fırsatı olan Sertifikalı Web Programcılığı’na giriş (Temel Başlangıç Seviyesi) kursu ve yine sertifikalı olarak Reklam sektörünün vazgeçilmezi, olmazsa olmaz programı Corel Draw programı eğitimi ile dergi, Afiş, Poster, Broşür, kartvizit, el ilanı ve benzeri gibi tasarımları yapabilmek için  Corel Draw kursu kayıtlar başladı.

Web Tasarım Kursu yada Corel Draw Kurslarını bitirenler ne gibi imkanlara sahip olurlar ?
Hem Web Tasarım kursu mezunları hem de Corel Draw Grafikerlik kursu mezunları kursiyerleri çağın en çok tutulan mesleklerinden birini öğrenmiş ve önemli bir mesleğin altın bileziğini koluna takmış olurlar. Bu mesleklerden birinin sertifikasına sahip olan öğrenciler için başlangıç aşamalarında asgari ücretinde çok üzerinde bir maaş ile başlayıp her yıl iyi derecede artan maaş imkanları ile hemen iş bulabilirler. Meslekte kendini geliştirmeye devam ederek Php veya Asp gibi yazılım dili daha öğrenip ortalama 3 ila 4 yıllık bir tecrübe edinmiş kişiler ise ister kendi işlerini kurabilir, İsterlerse evlerinde kendi işlerini üretebilir yada isterlerse de 2000- ile 4000 lira arasında değişen aylık maaşlar ile bir yazılım şirketinde yada yazılımcı yada grafiker olarak çalışabilirler.

Kurslar Ne Kadar Sürecek, Kurs bitince kursiyerler hangi seviyelerde olacaklar

Web Programcılığı Giriş Temel Html Kurs Bilgileri;
Web Programcılığına giriş temel HTML kursu yaklaşık 4 ay sürecek olup Web Tasarımın ilk temeli ve girişi olan bu programı başarı ile tamamlayanlar sertifika alma hakkı kazanacaklar,
Programı tamamlayanlar Temel Html yazılım dili ve css kodları ile temel statik Web sitesi tasarımı yada Web Sitesi şablonu, Web sitesi teması yapabilir halde olacaklar.

Corel Draw Programı Eğitimi (Grafikerlerik) Kurs Bilgileri
Corel Draw Programı eğitim kursu yaklaşık 3 ay sürecek olup bu programı başarı ile tamamlayanlar sertifika alma hakkı kazanacaklar,
Programın eğitimini tamamlayan kursiyerler Her çeşit Dergi Tasarımı, Afiş , Broşür, El İlanı tasarımı, Kartvizit, Logo tasarımı, Reklam Panosu ve Afişi tasarımı, Model tasarımları gibi bir çok tasarımı başarı ile yapabilecek kabiliyette olacaklar

Kurslar Ücretlimi ?,  Kurslara Kimler Katılabilir?,  Mezuniyet şartı var mıdır ?
Kurslarımız için kayıtlar ücretsizdir. İsteyen herkes katılabilir, Kurslara katılım için herhangi bir mezuniyet şartı aranmamaktadır.

Php Kursları da verilecek mi ?
Web Programcılığına giriş Temel Html kurslarının tamamlanmasının ardından kurslar Web Programcılığının 2. seviyesi olan Php Yazılım dili ile Web Programlama ve Veritabanı kursu ile devam edecektir. Başlangıç düzeyini tamamlamış kursiyerler 2 seviye kursuna kayıt yaptırabilirler

Kurslar ne zaman başlayacak? Dersler hangi günler yapılacak ?
Kurslarımız 12 kişilik kurs başlatma kontenjanın dolması halinde kursiyerlere başlangıç tarihi telefonla aranarak haber verilecek ve hemen o hafta sonu dersler başlayacaktır. Dersler Cumartesi ve Pazar Günleri gündüz yada akşam grubu olarak yapılacak.

Kurslara Nasıl Başvurabilirim ?
Her iki kurs programına da İster Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne giderek şahsen yada isterlerse internet üzerinden  http://akyazihem.meb.k12.tr/ adresine girerek Kurs Başvuru menüsü altında bulunan Kurs Başvuru Kayıt Formunu doldurmaları ve başvuracakları bölümü aşağıda yazıldığı gibi seçmeleri gerekmektedir.

Web Programcılığına Giriş için kayıt yaptırmak isteyenler kayıt formunda nereyi seçmeli ?

Kurs Başvurusu kayıt Formunu doldururlarken Web Programcılığını seçmeleri ve formu tamamen eksiksiz doldurarak kayıt et butonu nu tıklamaları gerekmektedir.gerekmektedir

Corel Draw Grafikerlik kursuna kayıt yaptırmak isteyenler kayıt formunda nereyi seçmeli ?
Kurs Başvurusu kayıt Formunu doldururlarken Web Görsel Proglama. yazan seçeneği seçip formu tamamen eksiksiz doldurarak kayıt et butonu nu tıklamaları gerekmektedir.

resim13853 resim13853_2 resim13853_3

Akyazı Halk Eğitimden Web Programcılığı Kursu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir