As Akyazıspor Ahmet Birinci ile Devam

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

As Akyazıspor’da kritik kararlar… Bugün yönetim kendi arasında yapmış olduğu istişarelerin ardından Ahmet Birinci ile devam kararı aldı. Devam kararında Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın etkili olduğu konuşuluyor.

As Akyazıspor bugün dönüm noktalarından birini yaşıyor. Kötü giden sonuçların ardından yönetimde yardımcıların istifa etmesi üzerine yeni arayışlara başlanırken son olarak haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Ahmet Birinci ile devam kararı alındı. Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akcan konuyla alakalı, “Sezona Ahmet Birinci ile başladık, onunla bitirmeyi planlıyoruz. Ben burada olduğum sürece ve kendisi gitmek istemediği sürece As Akyazıspor’un teknik patronu Ahmet Birinci’dir” açıklamasını yaptı ve son noktayı koydu.

Ahmet Birinci ise yapmış olduğu kısa değerlendirmede, “Üstün oynadığımız çoğu maçı şanssız bir şekilde kaybettik. En yakın zamanda toparlanacağız. Benimle uyumlu çalışacak yardımcı bir hoca ile anlaşarak kulübümüzü altyapıdan A takıma kadar adından başarı ile söz ettirecek konuma getirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bu takıma güvenin ve sahip çıkın. Biz bize yeteriz. Yeter ki arkamızda durun” dedi.

As Akyazıspor Ahmet Birinci ile Devam

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir