Akyazı Devlet Hastanesi Karıştı: Kavga Kanlı Bitti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde eşine az rastlanır bir olay meydana geldi. İki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

İlk edinilen bilgilere göre düğün de çıkan kavga da yaralanan iki grup araçlarıyla hastaneye aynı anda gelince hastanede ortalık karıştı. Hastanede çıkan kavga da 3 kişi yaralandı.

 

Karapürçekli ailelerin Akyazı Hastanesi yakınlarında gerçekleşen düğününde iki grup arasında çıkan kavgada iki kişi hafif yaralandı. Yaralıları taraflar Akyazı Devlet hastanesine götürünce hastanede iki grup karşılaşınca kavga alev aldı. Keser ve bıçakların konuştuğu kavgada Hastane güvenlik görevlileri müdahale ederek olay yerine polis çağrıldı. Güvenlik görevlileri kavgada yaralanan bazı yaralıları başka odalara kaçırarak olayı dağıtmaya çalıştı. Olay yerine gelen Polisler ailelere müdahale ederek öfkeli kalabalığı yatıştırdı. Hastane Acil polikliniğinde meydana gelen kavgada birçok hasta panik içerisinde hastaneden kaçtı. kavgayı duyan aile yakınları hastaneye akın etti. Kavga kontrol altına alındı. Kavgada 4 kişi yaralandı. Sırtından bıçaklanan Mustafa G. ve karnından bıçaklanan Mustafa Ö. Akyazı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin ardından Sakarya eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Kafalarından yaralanan Necmi K. ile Muhammet G. ise Akyazı Devlet hastanesinde yapılan müdahaleleri ardından Toyata ilk yardım hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ve polis olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

13

Akyazı Devlet Hastanesi Karıştı: Kavga Kanlı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir