Karaçalılık Mahallesi’ne Yeni Yol Yeni Mezarlık

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Karaçalılık mahallesine yeni yol ve yeni mezarlık yapım çalışmalarına başladılar.
İlçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına plan ve program dahilinde aralıksız olarak devam Akyazı Belediye Fen işleri Müdürlüğü teknik ekipleri Akyazı Karaçalılık mahallesinde daha önce planlanan yol yapımı ve yeni mezarlık yapımı çalışmalarına hızla başladı.
Karaçalılık mahallesi sakinlerinin de belediyeden talep ettiği Aile mezarlığı konusuna çözüm üreten ve vatandaşların ihtiyaçlarına anında cevap veren Akyazı Belediyesi plan ve programa aldığı Karaçalılık Aile mezarlığının yapımı için kolları sıvayarak hızla çalışmalara başladı. Aile Mezarlığının kısa bir süre içerisinde yapımının tamamlanacağını bildiren Akyazı Belediyesi yetkilileri Karaçalılık mahallesine ayrıca kısa bir zaman içerisinde de bu bölgenin ulaşım alternatiflerini çoğaltacak yeni yolların yapımı için de çalışmalara başladı.
Şuan da Karaçalılık Merası yanına yapılan yeni mezarlığa kadar ulaşacak olan yolun alternatiflerinin de ilerleyen dönemlerde ihtiyaca göre yapılacağı Belediye ekipleri tarafından bildirildi.

1 2 3 4 5 6 7 8

Karaçalılık Mahallesi’ne Yeni Yol Yeni Mezarlık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir