As Akyazı Ağır Yaralı: 0-4

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AS AKYAZI AĞIR YARALI!… Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz As Akyazıspor, kendi evinde Hendekspor’a 4-0 mağlup oldu ve BAL Ligi yolunda ağır bir yara daha aldı.

Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz As Akyazıspor, Kuzuluk Sentetik Saha’da Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya kontrollü başlayan her iki ekibin dengesini 20nci dakikada Hendekspor’lu Hasan bozdu ve Hendekspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu golden yaklaşık 14 dakikada sonra Muammer’in 34ncü dakikada attığı golle ilk yarının perdesi 2-0 Hendekspor üstünlüğüyle kapandı.

2nci yarıya da hızlı başlayan Hendekspor’da yıldız oyuncu Muammer 60ncı dakikada takımını rahatlatan golü getirirken bu golden hemen 5 dakika sonra 65nci dakikada Onur sahneye çıktı ve gol perdesini kapadı. As Akyazıspor evinde Hendekspor’a 4-0 mağlup oldu.

Saha: Kuzuluk Suni Çim
Hakemler: A.Kadir Demirağ*** Derya Şanlıtürk*** Alican Özen***

As Akyazıspor: Uğur** Sinan** Kadir** Ömer** (Fikret**) Erkan** Bilal** Hasan Ç.** (Tuncay**) Yasin** Fatih** Hasan Ö.** Kenan** (İdris**)
Antrenör: Ahmet Birinci

Yeni Hendekspor: Mustafa** Bekir*** Burak*** (Melih**) Ümit*** İrfan*** Beytullah*** Femi*** (Yasir**) Hasan*** Muammer*** (Oğuz**) Cabir** Onur**
Antrenör: Sami Bağdatlı

Goller: Dk.20 Hasan, Dk.34-60 Muammer, Dk.75 Onur (Yeni Hendekspor)

1 - Kopya 2 3 4 5 6

As Akyazı Ağır Yaralı: 0-4

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir