Akcan’dan Akyazı’nın Projelerine Yerinde İnceleme

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan yapımları aralıksız olarak hızla sürdürülen Sabah Derneği bina yapımı projesi, 112 CK’S park projesi, Karacasu deresi Islah ve Rekreasyon Projesi ve Akyazı Trafik Park projesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Projelerin ne aşamada olduğu ve yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere tek tek dolaşan Akyazı belediye Başkanı Hasan Akcan ilk olarak kısa adı S.A.B.A.H olan Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği için yapılan binayı inceledi.

Akyazı Afete ve Depreme karşı bilinçli olacak

Akyazı Askerlik şubesi karşısı ve Akyazı Ticaret lisesinin yanında yapımı biten prefabrik binada ilgili açıklamada bulunan Başkan Akcan yapılan çalışmalarla ile ilgili olarak “ İlçemizi Afet’e karşı bilinçlendirme ve Afete hazırlama, arama kurtarma gibi önemli bir görevini üstlenecek olan S.A.BA.H derneğimiz için yaptığımız prefabrik binamızda iç ve dış çalışmalarımızı tamamladık. Bina çevresinde ve eğitim alanında şu anda sadece peyzaj düzenleme çalışmalarımız kaldı. İnşallah onları da en kısa süre içerisinde tamamlayarak S.A.B.A.H dernek binamızı ve eğitim alanımızı tamamlamış olacağız. Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama Derneği tarafından yapımını tamamladığımız bu binamızda ilçemiz halkına ve İlçemizde yetişen yeni nesillerimize verilecek eğitimler ile Akyazı halkı Afete ve Depreme karşı  bilinçli olacak ” dedi

Karacasu Rekreasyon Projemizde büyük aşama kaydedildi.

Karacasu Rekreasyon Projesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan çalışmalarla ilgili olarak “ Devlet su işleri tarafından ihalesi yapılarak müteahhit firmaya zemin için beton yapımı teslim edilen Karacasu Rekreasyon projemizde zemin çalışmaları ve beton dökme çalışmaları hızla sürüyor. Kısa zamanda oldukça ilerleme kaydedilen projemiz toplamda 2.5 kilometre uzunluğunda olacak. Akyazı Belediyesi olarak D.S.İ tarafından yapılan çalışmalar ile birlikte bu alanın çevresine yürüyüş yolları, oturma alanları, piknik alanları,kamelyalar, bisiklet yolları, çocuk oyun grupları, spor alanları, kafeteryalar  inşa edeceğiz. Projemiz tamamlandığında Akyazı’mızın Mavi gerdanlığı olacak Karacasu Rekreasyon projemiz tertemiz akan suyun etrafında Ailelerin huzurla zaman geçirdiği hoş ve nezih bir mekan olacak.

Trafik Park’ın yapımı tamamlandı çok kısa bir süre içinde açılışını yapacağız

Akyazı’nın yeni gözdesi ve özellikle çocukların yeni ilgi alanı olan Trafik Park ile ilgili olarak yapılan çalışmaları inceleyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan“ Akyazı İnönü mahallemizde baştan sonra tüm çalışmaları Akyazı Belediyesi tarafından yapılan trafik parkımızda Yol, Şerit çizgisi, Asfalt, Trafik lambaları ve levhaları, tabelalar, İlk yardım eğitimlerinin verileceği bina ve derslik yapımı, Test sürüşü araçlarının getirilmesi gibi tüm çalışmalarımızı tamamladık. Trafik parkımızda ekiplerimiz şu anda çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında peyzaj çalışmalarını yürütüyorlar. Çok kısa bir süre içerisinde trafik Parkımızın açılışını yaparak ilçemizin hizmetine sunacağız” dedi.

112 CK’S Park son aşamada

Akyazı 112 acil binası yanında yapımı tamamlanan 112 CK’S  park ile ilgili yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ İlçemizin örnek parklarından biri olan 112 CK’S parkımızda çalışmalarımızı tamamdık yine burada da peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarımız da bitmek üzere çok kısa bir süre içerisinde de buranın açılışını yapacağız” dedi.

234 249 252 272

Akcan’dan Akyazı’nın Projelerine Yerinde İnceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir