Şok! 6 Yaralı Var..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kamyon ve otomobil çarpıştı karşı şeride geçti.. Yol adeta savaş alanına döndü, trafik bir süre durdu”

 

TEM Otoyolu’nun Akyazı geçişinde aynı şeritte seyreden kamyon ile otomobil çarpıştıktan sonra karşı şerite geçerek iki otomobille çarpıştı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazade 6 kişi yaralandı.

Kaza bu akşam TEM Otoyolu’nun Akyazı 69’uncu köprü mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametinde gitmekte olan  Davut A. idaresindeki 34 DA 9919 plakalı otomobil, Mehmet A. yönetimindeki 66 KN 832 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın şiddetiyle  her iki araç da bariyerleri aşıp karşı şeride geçerek şarampole düştü. Bu sırada İstanbul yönüne giden Cemal K. yönetimindeki 34 BU 9276 plakalı otomobil ile Mehmet K. idaresindeki 34 YU 740 plakalı otomobil de bu kazaya karıştı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede 4 ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çarpmanın şiddetiyle kamyon içinde ve otomobillerin içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar Davut Akman (38), Mehmet Albayrak (53), Kemal Kaplan (50), Mehtap Kaplan (45), Mülkiye Keskin (55) ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

TEM’in savaş alanına döndüğü kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Bu nedenle İstanbul yönünde araç kuyruğu oluştu.

Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

tem-de-zincirleme-kaza-6-yarali-6801764_x_400 tem-de-zincirleme-kaza-6-yarali-6801854_x_400

Şok! 6 Yaralı Var..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir