Özlem Butik Akyazı’da Açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her fırsatta ilçede bayan esnaflara destek veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Özel tarafından Akyazı’da açılan bayan giyim mağazası Özlem Butik’in açılışına katıldı.

Açılışa Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Akyazı Ak Parti ilçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Akyazı Belediyesi Ak Belde Aş Müdürü Nail Kahveci, Akyazı Manifaturacılar ve Kavafiyeciler Oda Başkanı İsmet Öztürk, Akyazı Gazi Süleyman Paşa Baş İmam-hatibi Murat Aydoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akyazı Gazi Süleyman paşa İmam-hatibi Murat Aydoğdu eşliğinde yapılan duaların ardından açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı Özlem Butik giyim mağazasının içerisinde bir süre işyerini gezdikten sonra işyeri sahibi AK Parti Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Özel’e işlerinde hayırlı kazançlar dileyerek açıklamada bulundular.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Öncelikle ilçemize yeni açılan Özlem Butik mağazasına işlerinde üstün başarılar ve hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum. Akyazı Belediyesi olarak bu zamana kadar tüm esnaflarımıza ve özellikle de Kadın esnaflarımıza elimizden geldiği kadar destek ve yardımcı olmaya gayret gösterdik. Bu amaçla geçtiğimiz aylarda bildiğiniz üzere Kadın Esnaf Pazarımızın açılışını yaptık, ve onların yaptığı çalışmaları da yakından takip ediyor, onların kazanç sağlamaları evlerine ekmek götürebilmeleri kendi ayaklarının üzerlerinde durmaları adına bundan sonra da belediye olarak aynı şekilde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” dedi

Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı “İlçemizde Kadın esnaflarımızın da olması çok sevindirici, Hem kendi gelirlerini kazanabiliyorlar hem de ilçemize ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Akyazı Kaymakamlığı olarak Kadın esnaflarımızın çoğalması adına biz de her zaman bu konunun destekçisiyiz. İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Özel tarafından açılan bu güzel işyeri ilçemize hayırlı olsun Allah helal ve bol kazançlar nasip etsin ”dedi

Başkan Akcan ve Kaymakam Ballı açılış sonrasında civardaki diğer esnaflara da ziyarette bulundular.

107 132 148 155 169

Özlem Butik Akyazı’da Açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir