Akyazı Belediyesi Kumköprü’de Çalışmaları Sürdürüyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince İlçe genelinde sürdürülen Alt yapı çalışmaları geçtiğimiz yıl yaşanan selde en çok zarar gören mahallelerden biri olan Kumköprü mahallesinde son hızla devam ediyor.

Akyazı’da geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketin ardından yapılan zarar tespit çalışmaları ve riskli bölgelerin belirlenmesi konusunda en çok zarar gören mahallelerin başında gelen Kumköprü mahallesinde alt yapı çalışmalarına başlayan Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar Kumköprü mahallesinde 30 metre 800’lük büz döşeyerek 5 ayrı yerde Büz döşenen yerlerin üzerlerinin toprakla kapatılarak üzerinden yol geçişinin sağlanması diğer adıyla en geçit çalışması yapıldı. Mevcut kanallara ilave olarak 1 kilometre uzunluğunda yeni kanal açma çalışması, tarla kenarlarında bulunan kanalların genişletilmesi ve olası sel ve su taşkını taşıyan yerlerin önlemlerini alarak gerekli çalışmaların yapılması için yoğun mesai ile çalışıyorlar.

Kepçelerle büzleri döşeyerek yeni kanallar açan ve Kumköprü mahallesi alt yapısını giderek güçlendiren Akyazı Belediyesinin bu çalışması mahalle sakinleri ve Kumköprü mahallesinden de beğeni topladı. Kumköprü mahallesi sakinleri ve Kumköprü mahalle muhtarı Adil Öz Akyazı Belediyesine yapılan başarılı alt yapı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

028 036 039

Akyazı Belediyesi Kumköprü’de Çalışmaları Sürdürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir