Akyazı’da “Ülkemi Tanıyorum, Vatanımı Seviyorum” Etkinliği

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik yeni bir etkinlik düzenliyor. Etkinliğin adı ‘Ülkemi Tanıyorum Vatanımı Seviyorum’ Etkinlik okulun sosyal Bilgiler Öğretmenleri Halil Karadeniz, Mustafa Başyurt ve İsmet Alan tarafından gerçekleştiriliyor.

Etkinliğin amacı öğrencilerin Ülkemizle ilgili harita bilgisine sahip olması, dağlarını, ovalarını, tarihi mekânlarını ve diğer bilgileri asgari derecede öğrenebilmeleri. Okul Aile Birliği projeyi teşvik etmek için başarılı olan öğrencilere ödüllendireceğini açıkladı. Proje toplamda 3 hafta sürecek. Öğrencilerin ülke kültürünü ve tarihi mekânlarını görsel olarak öğrenmeleri için büyük bir harita hazırlandı. Ayrıca okul konferans salonunda 3 boyutlu olarak tarihi mekânlar seyrettiriliyor. Böylece öğrenciler hem duyuşsal hem de görsel olarak Ülkemizi tanıyacak ve tanıdıkça daha çok sevecek. Her öğrenciye konuyla ilgili malzemeler dağıtılacak ve 3 haftanın sonunda sınav yapılacak. Sınavda başarılı olan öğrenciler ödüllendirilecek. Bu sene ilk defa yapılan proje önümüzdeki yıllarda devam ettirilecek.

IMG_1266 IMG_1270 IMG_1272 IMG_1273 IMG_1274 IMG_1275 IMG_1276 IMG_1277

Akyazı’da “Ülkemi Tanıyorum, Vatanımı Seviyorum” Etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. çok güzel bir etlik yapılmış hocaların ellerine sağlık, bu tür etkinlikler geliştirilerek farklı alanlarda da uygulanabilir.

    Cevapla
  2. 31 Aralık 2015, 10:08

    Bu güzel etkinliklerin her zaman yapılmasını bekliyoruz. Hocalarımızın eline sağlık. Akyazıya yeni ufuklar kazandırıyorsunuz.

    Cevapla