Arabasının bağlanacağını duyunca yumruklar savurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri, Serdivan Tunatan Kavşağında yapılan uygulamada bir sürücüyü farları tam yanmadığı için durdurdu. Trafik ekipleri, araçta yaptıkları incelemenin ardından sürücüye aracın bu şekilde trafiğe çıkamayacağını ve farlar tamir edilene kadar bağlanacağını söyledi.

‘BEN KİMİM BİLİYOR MUSUN?’
Sürücü ise bunu duyunca deliye döndü. Polise ‘arabamı bağlayamazsınız’ diyerek tepki gösteren şahıs, otomobiline tekme ve yumruklar savurarak şu ifadeleri kullandı:

“Benim arabamı bağlayamazsın. Beni tanımıyorsun. Ceza yazar gönderirsin. Ben kimim biliyormusun? Ben sana yarın göstereceğim kim olduğumu. Ben arabamı bağlattırmıyorum. Bana taktın kafayı değil mi? Niye gönderdiniz o adamı? Tamam trafikten men et ben bırakayım oraya.”

Yanında bulunan arkadaşının sakinleştirmeye çalıştığı sürücü polislere ‘sana kim olduğumu yarın göstereceğim’ diyerek tehditler savurdu. Bir süre boyunca trafik polisleriyle tartışan sürücü daha sonra bozuk olan araç farlarını tamir ettirmek için uygulamanın yapıldığı bölgeye elektrikçi çağırdı ancak elektrikçi de karanlık olduğu için tamir yapamadı.

Polis, sinirli sürücüye farları yanmadığı için ceza yazarak aracı da bağladı.

Arabasının bağlanacağını duyunca yumruklar savurdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir