Kadın hırsızları komşunun dikkati yakalattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan bilgilere göre Meryem U.(21), Filiz D.(34), ve Neşe D.(28) isimli 3 kadın, Adapazarı Donatım Mahallesi’nde bir binaya girdi. Çok sayıda evin kapısını dil düşürme yöntemiyle açmaya çalışan 3 şahıs başarısız olunca apar topar binadan çıktı.

Bu sırada binada bulunan bir kişi, kadınların hırsızlık amaçlı girdiklerinden şüphelenerek polise haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ihbar sonrası harekete geçerek Donatım Mahallesi’ne gidip şahısları belirtilen adres yakınlarında kıskıvrak yakaladı.

12 BİN LİRALIK ALTIN ÇALDILAR
3 kadın, ekiplerce sorguya alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polisin 3 kişi hakkında araştırmaları sonucu kadınlardan Meryem U. ve Filiz D.’nin son olaydan 1 hafta önce Geyve ilçesinde bir evden 12 Bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıkları belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadınlardan Meryem U. adliyeye sevk edilirken, Filiz D. savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu anlaşılan Neşe D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 kadının hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Neşe D., polis merkezinden çıkarılırken kendisini görüntüleyen gazetecilere gülümsedi.

Kadın hırsızları komşunun dikkati yakalattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir