Başkan Okullarda !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan sosyal medyayı kullanma konusunda örnek aldığı tüm bilinçli siyasetçiler gibi halkla 7/24 saat ilgilenmek ve yakın takibi bir an için bırakmamak adına 10.000’lerce takipçisi ile iletişim halinde.Bu takipçileri arasında kimler yok ki ama bunların arasında en fazla yarının büyükleri olan çocuklarımıza ayrı bir önem vermektedir.

 

İlçe okullarımızda eğitim ve eğitim gören çocuklarımızdan gelen okul ziyaretleri isteğini zaman buldukça sırayla yerine getirmeye çalışmakta. İşte bu ziyaretlerinden bazıları Taşburun Orta okulu 5/B sınıfı Öğrencisi Ebru Nalçacı, Madanoğlu Orta Okulu 5/B sınıfı Halil İbrahim Altınsoy,Madanoğlu Orta Okul Başkanı Yağmur Azizoğlu, Madanoğlu Orta Okulu 6/A sınıfı Melike Sude Yıldız ve diğerleri.

 

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.Onlara ne kadar iyi bakarsak, değer verirsek, yarınlarımız o kadar iyi ve geleceğimiz o kadar kıymetli olur.Zaman buldukça bu davetleri geri çevirmeyeceğim ve karşılıkta bulunacağım.Tüm veli, öğretmen ve öğrencilerime hayat boyu başarılar diliyorum. “dedi. IMG_1857 IMG_1862 IMG_1863 IMG_1871 IMG_1882

Başkan Okullarda !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir