Taşburun Mahallesi’nde Kanallar Temizleniyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı’nın her mahallesinde havalarında elverişli gitmesi ile aralıksız devam eden alt yapı çalışmaları Taşburun mahallesinde kanal temizliği ve alt yapı güçlendirme çalışmaları ile devam ediyor.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyazı’nın tüm mahallelerinde Alt yapı ve Üst yapı güçlendirme, kanal açma büz döşeme çalışmaları neredeyse hiç ara verilmeden aylardır devam ediyor. Havalarında sıcak gitmesi ile hız kesilmeden aynı tempoda devam ettirilen çalışmalar teknik ekipler tarafından Akyazı Taşburun mahallesinde sürdürülüyor. Taşburun mahallesinde Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında kanalların temizlenip aşırı yağmur ve sellerde oluşabilecek taşmalara önlem almaya devam ediyor. Kanal temizliği toplamda 70 mahalle olan Akyazı’nın nerdeyse hepsinde yapılmış, yapılmayan yerlerinde program dahilinde nereye yapılacağı belirlenip o mahallede kanal temizleme işlemleri yapılıyor. İlçe genelindeki kanal temizli ile geçtiğimiz senelerde oluşan su birikintileri ve sel taşmaları henüz hiç yaşanmamıştır.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünden verilen bilgiye göre havaların elverdiği ölçüde Alt yapı ve üst yapı güçlendirme çalışmaları ilçenin tüm mahallelerinde aralıksız olarak devam edeceği bildirildi.

1 (1) 1 (2) 1 (3)

 

Taşburun Mahallesi’nde Kanallar Temizleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. bi de yolara asvalt dökülürse çok güzel olur

    Cevapla