Gaz Altı Kursu Başlıyor !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi, İşkur ve Akyazı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kurumlarının ortaklaşa yapmış oldukları Gaz altı kursu 12 Ocak pazartesi 17.00 de Akyazı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde başlıyor.

Kursun bir(1) ay süreceğini belirten yetkililer,  31 iş günü devam edeceğini belirtip,  kursiyerlerin Meslek Hastalığı ve İş kazası sigortalarının yapıldığını ifade ettiler. Bunların yanı sıra her kursiyere kurs mühletince günlük 20tl ücret ve iş garantili sertifika sahibi olacaklarının beyan ettiler.

Akyazı Belediyesi İşkur temsilciliğinden yapılan açıklama da” Bu kurs imkânını kaçırmış olabilirsiniz ancak üzülmenize gerek yok. Başvuru yapanlarının sayısı kurs açılma seviyesine ulaştığında tekrar aynı şartlarda kurs açmaya devam edebiliriz. Bunun içinde Akyazı Belediyesindeki İşkur temsilciliğine gelip gerekli formu doldurmanız gerekmektedir. Sadece gerekli şart her hangi bir sosyal güvenceniz olmamalı. Bilgi almak için 4181431 Dahili 120 numaralı telefonu arayabilirsiniz.”

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan” Teknik ve Sosyal işleri birbirine paralel götürmek belediyecilik olarak mükemmel olandır. Şimdi soğukla, donla, karla mücadele ederken planlanmış sosyal projeleri de ihmal etmemek gerekir. Bu kursiyerlerimizin hiçbirinin sosyal güvencesi yok. Bu yaşlarına kadar da belgeli bir meslekleri olmamış. Bu duruma çözüm bulmakta biz büyüklere düşer. Daha sonraki günlerde bu ve buna benzer nice projeler halkımızla bulaşacak. Amaç mutlu, huzurlu, umutlu, sıcak yuvalar. Bu projede görev alan kurumlarımızı da hassasiyetlerinden ötürü tebrik eder, tüm kursiyerlerimize başarılar dilerim ”dedi.

2 3 4 5 6

Gaz Altı Kursu Başlıyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir