Altyapı Çalışmaları Okul Bölgelerinde Hızlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerince İlçe genelinde neredeyse her gün aralıksız olarak süren Alt yapı çalışmaları okul bulunan yerlerde daha da hızlandırılıyor.

Bir yandan sorun tespiti için rutin kontrol işlemlerini sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri diğer yandan ekipler halinde İlçe genelinde tespit ettikleri sorunlu yerleri hızla onarıyor.

Alt yapı çalışmalarını her geçen gün daha da arttıran ekipler özellikle okul bulunan tüm bölgelerde ki alt yapı çalışmalarını planlı ve programlı bir şekilde hızla tamamlıyor.

Alt yapı çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız bir şekilde sürdüren Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri özellikle okul bahçesi ve önünde okullara giden yol üzerlerinde ve okul çevresinde oluşan su birikintilerinin önüne geçmek, öğrencilerin yağmurlu havalarda ayaklarının ıslanmadan okula gidip gelebilmelerini sağlamak ve açık su kanallarının oluşturabileceği sağlık tehditlerini ortadan kaldırmak amacıyla alt yapı çalışmalarını okul bulunan tüm bölgelerde sıklaştırdı.

Okul bulunan tüm bölgelerde denetimlerini sürdüren ve çalışma programına dahil eden Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Türk Ormanköy İlkokulu bahçesinde ve okul önünde biriken su olduğunu tespit ederek öğrenci ve öğretmenlerin bu durumdan rahatsız olmaması adına derhal çalışmalara başladılar. Alt yapı çalışmaları kapsamında Türk Ormanköy İlkokulu bahçesinde ve okul önünde su birikmesi tespit edilen yerlere ekipler 80 metre korige boru döşeme çalışması yaptılar.

Altyapı Çalışmaları Okul Bölgelerinde Hızlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir