Atanacak Öğretmenlerin Son Durağı Akyazı Belediyesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçeye yeni atan öğretmenlerimiz şark görevine gitmeden önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen Kültürel gezi programında son olarak Akyazı Belediyesi hizmet binasında hizmet veren birimleri tanıdılar.

Akyazı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında; İlçemize yeni gelen öğretmenlerin yeni görev yerlerinde ve atanacakları şark görevlerinde daha kolay ve çabuk uyum sağlamaları için düzenlenen bu program öğretmenlerimiz için çok verimli geçti.

İlçemizi tanımaları, gelenek ve görenekleri, doğal güzellikleri, kültürel mirası, yemyeşil doğa, tertemiz havası, suyu ve misafirperver Akyazı insanını kendilerine anlatan rehberler eşliğinde göstererek, çevre okul ve köylerinin gezdirilmesini sağlandı.

Bunların yanında, Akyazı Belediyesinin eğitim öğretime yönelik projelerini tanıtmak amacıyla hem sosyal hem de kültürel anlam içeren geziler gerçekleştirildi.

İntibak Programında dâhilinde gezdirilen öğretmenlerimiz son durağı; Akyazı Belediyesi Ana Hizmet binası, Ek hizmet binası ve Bilgi ve Kültür evini gezdikten sonra programın son aşamasını da bitirmiş oldular. Yeni atanan öğretmenler 6 aylık süre sonrası atandıkları illerde görevlerine başlayacaklar.

008 012 035

Atanacak Öğretmenlerin Son Durağı Akyazı Belediyesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir