Altındere M.Akif Okulu Çocuk Atletizm Oyunlarında Sakarya Şampiyonu Oldular

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı ilçemizde 31.03.2016 tarihinde düzenlenen ‘ ÇOCUK ATLETİZM OLİMPİYATLARI’ nda’ 2008 doğumlular kategorisinde yarışan Altındere Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Akyazı ilçe birincisi olarak ilçemizi Sakarya’daki il geneli turnuvasında temsil etmeye hak kazanmışlardı.

26.04.2016 tarihinde yapılan Sakarya il geneli ‘ ÇOCUK ATLETİZM OLİMPİYATLARI’ nda’ ilçemizi temsil eden Altındere Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri Mehmet Buğra GENÇ, Zeliha ALTIPARMAK , Erhan MUTİOĞLU, Şevval KARCI, Hakan BEŞİR ve Ayşe Aybüke AYDIN, sınıf öğretmenleri Hakan GÜLLÜ , spor koordinatör öğretmeni İrfan Genç , okul müdürü Ahmet Dursun ve diğer öğretmenlerin gayretleriyle Sakarya il birincisi olmuşlar ve şampiyonluk kupası ile dönerek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Turnuvada 2. Sapanca ilçesi Gazipaşa İlkokulu , 3. Sakarya Adapazarı Ozanlar Şehit Mustafa Özen İlkokulu olmuştur.

İlçemize bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve emeği geçen Mehmet Akif Ersoy İlkokulundaki öğretmen arkadaşlarımızı ve idarecilerini tebrik ederiz.

IMAG2024 IMAG2094 (2)

Altındere M.Akif Okulu Çocuk Atletizm Oyunlarında Sakarya Şampiyonu Oldular

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 29 Nisan 2016, 15:40

    Tebrikler çocuklar başarılarınızın devamını diliyorum

    Cevapla