Hayırsever Gönüllülerin İftar Sofrasını Akbelde Kuruyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbelde A.Ş. tarafından her Ramazan kurulan iftar sofraları hayırseverlerin yardımları ile Ramazan boyunca kurulmaya devam edecek.

Bu yıl ki İftar menüsünün kişi başı 5 türk lirası olduğunu açıklayan Akbelde yaklaşık 250 kişilik bir iftar sofrasının maliyetinin 1250 türk lirası olduğunu belirterek hayır sever vatandaşlara duyurdu. Çeşitli sebeplerden dolayı Oruç tutamayan bunun karşılığında da iftar vererek borcunu ödemek isteyenler yada Ramazan’da oruçluya iftar açtırmanın manevi duygusunu tatmak isteyenler Ak Belde A.Ş ile iletişime geçerek Akyazı Belediyesi Akbelde A.Ş Sosyal tesisleri Aşevinde Ramazan ayında iftar verebilirler.

Kitapların ve Kelamların en güzeli Kuran’ı Kerim’in nazil olduğu, cennetin kapıları açılırken, cehennemin kapılarının kapandığı, Yüce Rahman Allah (c.c) en mübarek ve en şerefli olan ay’ı Ramazanda iftar sofrası kurarak bu manevi duyguyu tatmak, oruçlunun aldığı sevap kadar iftar vererek sevap almak hem de ihtiyaç sahiplerine Ramazanda sıcacık bir sofra kurmak isteyenler Ak Belde A.Ş’ den Ekrem Gümüş ile 0 539 889 40 39’dan iletişime geçerek iftar vermek istiyorum ne yapılması gerekli diyerek gerekli tüm bilgileri alabilirler. Ayrıca Akbelde A.Ş’nin internet sitesi www.akbelde.org adresinden de bilgi alabilirler.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

Hayırsever Gönüllülerin İftar Sofrasını Akbelde Kuruyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir