Akcan’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI BELEDİYE BAŞKANI HASAN AKCAN’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’dan yarı yıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere ilk karne müjdesi geldi.

Yarıyıl tatilinin öğrencilere moral motivasyon sağlaması ve 15 günlük karne tatilinin öğrenciler için dolu dolu geçmesini isteyen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan her yıl Akyazı Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen film etkinliği için güzel bir değişiklik yaparak bu yıl filmleri daha güzel bir salona Vizyon Kafe Restorant Akyazı sinema salonuna alarak öğrencilere daha kaliteli film keyfi yaşatmak için hazırlıklarını tamamladı

Yapılan bu değişiklikle her yıl Akyazı Belediyesi Konferans salonunda yapılan film gösterimleri artık daha profesyonel bir salon olan Vizyon Kafe Restorant Akyazı Sinema salonunda yapılacak. Öğrenciler 15 günlük karne tatili boyunca hafta’nın her günü günde 3 ayrı eğitici ve öğretici özenle seçilmiş filmi ücretsiz olarak izleyecekler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “ Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin karne tatilleri dolu dolu geçsin istedik. Bu sebeple de öğrencilerimizin film izlemeleri için kaliteli bu iş için yapılmış bir sinema salonu seçtik. Öğrencilerimiz 15 tatilleri boyunca her gün günde 3 ayrı film olmak üzere Vizyon Kafe Restorant Akyazı sinema salonunda kendileri için özenle seçilen eğitici ve öğretici birbirinden güzel filmleri karne tatilleri boyunca ücretsiz olarak izleyecekler.

Akyazı Belediyesi tarafından öğrencilere verilen sinema hizmetinin yanı sıra büyükler içinde düşünülen etkinlikte yarı yıl tatili boyunca Halk günü olarak her Pazartesi günü saat 19.00 seansında ücretsiz olarak gösterilecek.

ÖĞRENCİ FİLM SEANSLARI ve GÜNLERİ

SALI – PERŞEMBE – CUMA

11.00 – 14.00 – 16.00 SEANSLARI

ÖĞRENCİ FİLMLERİ

SON PEYGAMBER HZ. MUHAMMEDHZ.NUH VE TUFANHZ.YUNUS6.SÜPER KAHRAMANMADAGASKAR PENGUENLERİ

HALK GÜNÜ FİLMLERİ ve SEANSLARI

PAZARTESİ – 19.00 SEANSI

10940516_341301986071493_740184984379019845_n

Akcan’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir