Akyazı Atso Meclisinden Darbe Girişimine Sert Kınama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISINDA DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINADI

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısında 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini şiddetle kınadı.

DSC03082

Meclis toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, 15 Temmuz gecesi milletimiz ve milli kurumlarımız, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk Milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.

Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük mutluluk duymalıdır.Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefetiyle siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik, beraberlik ve kararlı duruş, en büyük takdiri hak etmektedir.

Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında göğüslerini siper ederek kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretlerinden dolayı ayrıca kıvanç duyuyoruz. Bizler, gücünü sandıktan,yetkiyi milletten almayan bir idare istemiyoruz.Ülkemiz için demokrasi dışında bir seçenek düşünmüyoruz. Hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.

DSC03079

Başkan Bayraktar ; Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflere taşıyacağız. Yeter ki birlik beraberliğimizin kıymetini aklımızdan çıkarmayarak omuz omuza verelim. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimize inanıp, güvenelim.

Böylesine güçlü ve geleceğe umutla bakan bir ülkenin, geçmişte kalması gereken görüntülere mahkum edilmesini kabul etmedik, asla da kabul etmeyeceğiz. Bizi onlarca yıl geriye götürecek, yıllarca alın teriyle elde ettiğimiz kazanımlarımızı yitirmemize neden olacak , toplumumuzun refahını ve mutluluğunu zedeleyecek bu kanlı maceraya girişenleri bu millet asla affetmeyecektir.

Bu vesile ile halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın, dedi.

DSC03085

Akyazı Atso Meclisinden Darbe Girişimine Sert Kınama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir