Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Kararlılığı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAKARYALI SİYASETÇİ CİHAN SARAÇ YAZDI…..

Yaşadığımız bu süreci iyi tahlil etmek gözlemlemek için uzun bir süre aradan sonra yeniden sizlerle birlikteyiz.

17/25 Aralık süreci bağıra bağıra aslında bu günleri yaşanacığının bir nevi göstergesi olmuştu.

Bir ülkenin Başbakanını bile tehdit etme cüretiyle hareket eden bu fetö terör örgütü ve uzantılarının o dönemde son kozlarını oynamadıklarını inlerine girilmesi gerektiğini  aslında olayı başından beri uyararak dava arkadaşlarını bu tehlikeye karşı tedbirli olması için uyaran ifade eden Dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğandı.

Aslında milat 17/25 Aralıkta değildi ama fiili olarak hareket eden tarih bu olduğu için bu tarihin çok büyük önem arz etmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üstüne basa basa meydanlarda bu terör örgütünün ne kadar tehlikeli olduğunu,40 yıla  aşkın bir süredir devleti kuşatmak istediğini, yapılandığını ve bu yapıyla  mücadele edilmesi gerektiğini defalarca her zaman her yerde dile getirdi.

Ama açıkça ifade etmek isterim ki, davada olan arkadaşlarının aynı kararlılıkları göstermediğini gözlem ve izlemlerimizde gördük.

Darbe gecesi yaşadığımız ve şahsımında orda bulunduğu Marmaris’deki otelde ilk hedefin aslında sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkça ortadaydı…..

Üstüne basa basa meydanlarda bu terör örgütünün ne kadar tehlikeli olduğunu, devleti ve geleceğimizi tehdit ettiğini inlerine girilmesi için gerekli mücadelin yapılması gektiği söylemlerinin ne kadar haklı olduğunu halk açıkça gördü.

15 Temmuz’un bu  yapılanmanın ama iç ama dış yüzünü ve bağlantılarının içimizdeki hainlerin ortaya çıkması ve bunu görmüş olması uyanış açısından iyi olmuştur.

15 Temmuz öncesi ve sonrası Recep Tayyip Erdoğan verdiği mesaj farklı olacağını içimizdeki hainlerinde ortaya çıkması bunların cezalandırılması için taviz verilmeden mücadelenin devam edeceğini açıkça mesajı vermiştir.

AK Parti içine sızmış, bu yapıya ait  kişilerinde ivedilikle üzerlerine gidileceğinden hiçbir şüphem ve kuşkum yoktur.

Devletin başı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taviz vermeden bu yapıyla mücadele edilmesi için elinden geleni yapacağını.  buna bağlı  olarak ama AK Parti içinde yuvalanmış, kendini kripto olarak saklayan bu kişilerinde cezalandırılması için  yakında başlayacak olan siyasi oparasyon sinyallerinden açıkça görmekteyim.

Bu diğer siyasi partiler içinde geçerli olcaktır.Empati yapacak olursak, vatan millet halk Cumhuruna sahip çıkmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı’nın Marmaris’de verdiği basına ilk demeci; ben bu yaşıma kadar halkın gücünün üstüne bir güç görmedim. Demokrasilerde halkın dediği olur söylemi aslında herşeyin özetiydi.

Biz bugün bu örgütle gerektiği gibi mücadele etmezsek, bizi ileride çok daha ağır bir vakaların vuku bulacağı açıkça görerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğanı’n çizginin ötesine geçerek ayırım yapmayarak halkın beklentisi yönünde hareket edeceğini açıkça görmekteyim.

Fetö terör örgütüyle yapılan bu mücadelede siyasi ayağının temelli çözümünün Bir erken seçim sinyallerinin olabileceğini yönde sinyalleride yeterince mevcut.

Biz bugün bu mücadeleyi geleceğimiz için vermek zorundayız.

Sağlıcakla kalın..

 

Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası Kararlılığı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir