As Akyazı Altılıyı Tutturdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Amatör Lig’de play-off mücadelesi sürdüren As Akyazıspor  Ligde kalma hesapları yapan Hacıkışlaspor’a yarım düzine gol attı.

 

As Akyazıspor: 6 Hacıkışlaspor: 1

Stat: Kuzuluk Sentetik

Hakemler: Ahmet Alemdar, Uğur Garan, Gökhan Üresin

As Akyazıspor:  Uğur***, Tuncay**** Tolga*** (Merih ?) Yasin M.*** Ercan** (Ömer**) Birol**** İsmail** Bilal** (Beytullah**) Oğuzhan*** Hasan Ö.**** Taha****

Antrenör: Fatih Sarı

Hacıkışlaspor: Yiğit ? Bayram ?  Ali * Sezgin* Fatih* Ahmet* Erhan ? (Furkan *) Yunus ? (Mahmut ?) Yücel ? Sercan ? (Salih ?) Faruk*

Antrenör: Halit Süzer

Goller: Dk. 5 Pen. , 35 Hasan, Dk. 40 Taha, Dk. 60 Birol, Dk. 65 Tuncay, Dk. 82 Beytullah (As Akyazıspor) Dk. 25 Erhan Pen. (Hacıkılaspor)

Mactan onemli notlar….

Gunesli bir gun hava ve saha futbol oynamaya gayet elverisli,tribunler boynu bukuk seyirciler ayakta toprakta gunese karsi seyr ve zevk hevesinde..
Bu sartlarda As akyazispor Play of umudunu kaybetmemek Hacikisla ise kumede tutunabilmek icin sahaya 3 puani almak icin ciktilar..As akyazispor deneyimli 4 futbolcusundan yoksun daha da genclestirilmis kadrosuyla sahada yerini alirken tecrubeli hakemimiz Ahmet Alemdarin duduguyle musabaka basladi.
Mactan onemli dakikalar..

Dk.5:Tahanin dusurulmesiyle kazanilan serbest vurusu kullanan hasanin golluk sutuna once kaleci sonra direk izin vermedi.

Dk.8.GOOL.-Sag kanattan ceza sahasina bindiren tuncayi hacikisla defansindan Ali dusurdu,hakem penaltiya hukmetti,atisi kullanan hasan ozdemir penaltiyi gole cevirdi.1-0
Dk 25-GOOL.takimina penalti kazandiran tuncay bu kez kendi ceza sahasinda bir hava topu mucadelesinde rakibini arkadan itince bariz bir penaltiya neden oldu,atisi kullanan Erhan skora denge getirdi.1-1

Dk35 GOOL.Sag kanattan gelisen atagimizda tahanin topuk pasina gelisine sert vuran hasan ozdemir kendisinin ve takiminin 2.golunu atti ve skoru 2-1 e getirdi.

Dk.37.Hacikisla kalecisinin kalesini terkederek uzaklastirdigi top kisa dustu ve tahanin onunde kaldi 25 metreden vurusunu defans kafayla kornere celdi.
Dk 40.GOOL.Topla orta sahada bulusan Taha Dere onundeki defansi ekarte ettikten sonra kaleciyle karsi karsiya kaldi duzgun bir plase ile skoru 3-1e tasidi ve gerise kalan dakikalarda baska gol olmayinca devre 3-1 evsahibinin ustunluguyle sona erdi.
2.yari
Dk 50.ceza sahasinin uzerinde hacikisladan faruk cok sert vurdu top doksan direginden geri dondu.
Dk 60 GOOL.Rakip kale sahasi icinde olusan karambolde topla en son bulusan birolun vurusu gol oldu.4-1
Dk 65 GOOL.Sag kanattan topla gelen tuncayi herkes orta yapacak beklerken o kaleye sut cekti ve muhtesem bir gole imza atti.5-1
Dk.75.Gelisen hacikisla ataginda top auta cikti fakat orta hakem korneri gosterince devreye giren hacikislasporlu Ahmet Aydinc hakeme giderek pozisyonun aut oldugunu korner olmadigini soyleyince hakemde bu guzel centilmenlige duyarsiz kalmadi ve kale atisina hukmetti,sporcunun bu davranisi seyirci tarafindan alkislanarak odullendirildi.
Dk.82.GOOL.Sag kanattan ceza sahasina giren hasan defansin mudahelesine maruz kaldi hakem tam.penalti calacakken avantaj uygulayarak Akyaziaporlu sonradan oyuna giren Beytullahin gol atmaaina imkan tanidi ve skor 6-1 oldu.
Geride kalan dakikalarda baska gol olmayinca evsahibi As Akyazispor sahadan gulerek ve 3 puanin sahibi olarak ayrilmasini bildi.

Hacıkışlaspor 10947257_631398473673459_2132402732825445403_n 10685725_631398360340137_3062405479985915987_n As Akyazıspor

As Akyazı Altılıyı Tutturdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir