Eyüp Pınarbaşı, Sakarya Emniyet Müdürü oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Resmi Gazete’de yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 34 İl Emniyet Müdürü merkeze alınırken, 24 İl Emniyet Müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi.

SAKARYA
Resmi Gazete’de yayınlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Eyüp PINARBAŞI Kimdir?

10 Nisan 1964 yılında Sivas İli Koyulhisar İlçesi’nde doğmuş; İstanbul Üniversitesi, Tarih Bölümü’nü bitirdikten sonra 1988 yılında Polis Akademisi’nden mezun olmuştur.

Aynı yıl Komiser Yardımcısı olarak atandığı Trabzon Polis Meslek Yüksek Okulu ve İstanbul Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nde, Ceza Hukuku ve Polis Meslek Mevzuatı dersleri vermiştir.

1990 senesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Eyüp Pınarbaşı, Asayiş Şube Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra 1993 yılında Erzincan İli, İliç İlçesi’nde şark görevini tamamlayarak 1995 yılında tekrardan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü kadrosuna atanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde uzun yıllar çalıştıktan sonra sırasıyla; Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü, Bakırköy, Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlükleri’nde İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yapmış, 2003 yılında Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İlçe Emniyet Müdürü, 2005 yılında ise Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

2008 yılında terfi ederek İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı’na atanan Eyüp Pınarbaşı, 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Polis Başmüfettişi olarak atanmıştır.

2014 yılı Ocak ayında Adile Sadullah Mermerci Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Eyüp Pınarbaşı, 13 Mayıs 2014 tarihli Kararname ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır.

Eyüp Pınarbaşı, çeşitli tarihlerde düzenlenen “Tek El Tabanca Atış Yarışmaları” nda İstanbul ve Marmara Bölge birincilikleri bulunmakta olup; görevleri süresince göstermiş olduğu üstün gayret ve başarılarından dolayı çok sayıda Takdir, Teşekkür ve Başarı Belgesi ile taltif edilmiştir.

Eyüp Pınarbaşı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Pınarbaşı nın ayrıca sıkı bir futbol sever olduğu gelen bilgiler arasında olması Sakarya spor için de önem arz etmektedir.

783482 resized_1c124-e0df2882150820160120352305563_3

Eyüp Pınarbaşı, Sakarya Emniyet Müdürü oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Aralık 2018, 12:44

    Akrabaları olarak kendisi ile gurur duyuyoruz.
    Allahım kazadan beladan korusun.

    Cevapla