Cam Artıklarını Kumbaraya Atıyoruz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CAM ARTIKLARIMIZI KUMBARAYA ATIYORUZ

 

Akyazı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan Atık Şişe Cam Kumbaraları İlçemizin muhtelif yerlerine yerleştiriliyor.

Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı açıklamada; Camın defalarca ve yüzde yüz geri dönüştürülebilen bir malzeme olduğunu ifade ederek “ Bu düşünceyle ilk etapta atık cam şişelerin yeniden ekonomiye kazandırmak amacıyla 36 adet Cam Ambalaj Kumbarası alarak ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştiriyoruz.

Cam kumbara uygulamasındaki hedefimiz çevre temizliğine önem vermenin yanı sıra cam şişe ve kavanozları belirli noktalarda toplayarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.

Halkımızın kullanmadıkları cam şişeleri, kavanozları ve cam eşyaları çöp kutuları yerine bu kumbaralara atmalarını istiyoruz. Böylelikle duyarlı bireyler olarak herkes ekonomiye katkı sağlamış olacaktır” dedi.

Cam Toplama Kumbaraları ilk etapta Gazi Süleyman Paşa Camii önüne ve çarşı içine 6 adet yerleştirildi. Geri kalan 30 adet Cam Toplama kumbarası ihtiyaçlı bölgelere yerleştirilerek hizmete sunulacak.

001 009 017 018 023 027

Cam Artıklarını Kumbaraya Atıyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir