KIZILCIKORMAN MAHALLESİNDE ALT YAPI GÜÇLENDİRİLİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yandan kar yağışı ile mücadele eden ve İlçe genelindeki tüm yolları açık tutmaya çalışan Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri öte yandan ise alt yapı güçlendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Özellikle Yağmur, kar ve sel sularını ilçenin cadde ve sokaklarında birikmeden gerekli aktarımını sağlamak amacıyla büyük önem taşıyan Künk ve büzler ilçe genelinde her gün farklı bir mahallede döşenmeye ve eskiyenler de yenileri ile değiştirilmeye devam ediliyor.

Soğuk Hava ve Kar ekipleri durdurmuyor.

Yağmur ve Kar yağışların artması,  hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşmesi ile mücadele halinde olan ekipleri soğuk havalar durdurmuyor. İlçe genelindeki tüm yolların kar nedeniyle kapanmaması ve sürekli olarak açık tutulması amacıyla gece ve gündüz ekipleri 7 / 24 nöbet başında ve teyakkuz halinde çalışıyorlar. Fen işleri ekipleri öte yandan ise ilçe genelinde plan ve program dâhilinde ara vermeden gündüz saatlerinde ise Alt yapı Güçlendirme çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kızılcıkorman mahallesi Alt yapısı güçleniyor

Akyazı Kızılcıkorman Mahallesinde alt yapı güçlendirme çalışmalarına başlayan ekipler soğuk ve yağmurlu havalara rağmen mevcut eski ve kullanım ömrünü yitirmiş büz ve künkleri sökerek yenileri ile değiştiriyor. Ayrıca mevcut yağmur suyu kanallarına da yenilerini ekleyerek mevcut alt yapıyı güçlendiriyorlar. Çalışmalar kapsamında şu ana kadar yaklaşık 150 metre 1000’lik büzlerden döşeyen ekipler halen aralıksız olarak bu mahalledeki alt yapı güçlendirme çalışmalarını sürdürüyorlar.

KIZILCIKORMAN MAHALLESİNDE ALT YAPI GÜÇLENDİRİLİYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir