Polis Teşkilatının 172. Yılı Akyazı’da Coşku İle Kutlandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis Teşkilatının 172. Yılı Akyazı’da Kutlandı

Polis Teşkilatını Kuruluşunun 172. Yıl dönümü Nedeniyle kutlanan polis haftası etkinlikleri kapsamında 10 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 12:00 de Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir Atatürk anıtına çelenk koydu.

Atatürk anıtında gerçekleştirilen tören vatan uğruna şehit polislerin anısına bir dakikalık Saygı duruşu, akabinde İstiklal marşı okunarak Türk bayrağının göklere çekilmesiyle başladı.

Programa, Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan, Akyazı Cumhuriyet baş saçısı Bahadır Altan Bayındır Akyazı garnizon komutanı Çağatay Ergü, Akyazı jandarma karakol komutanı Mustafa Hekimoğlu, Siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

15 Temmuzda şehit olan polislerimiz ve tüm şehitlerimiz için Kuranı Kerim okundu.
İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir törende yaptığı kısa konuşmada, halkımızın sevgi ve güvenine mazhar olan polis teşkilatımızın 172. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan sizlere ve Akyazı halkına şükranlarımı arz ediyorum. Bu uğurda kutsal görevi ifasında devamlı desteğini gördüğümüz sayın ilçe kaymakamımıza, ilçe jandarma komutanına belediye başkanımıza sayın savcımıza adliye personeline ve gece gündüz demeden canla başla çalışan meslektaşlarıma ve onların cefakâr eş ve çocuklarına teşekkürümü bir borç biliyorum. Vatanı bayrağı ve milleti uğruna hiç çekinmeden canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Akyazı kaymakamı Ömer Kalaylı konuşmasın da Türk polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde öncelikle 15 Temmuzda şehit edilen polislerimizin ve vatanı, görevi ve milleti uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi anarak polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Anıt önünde gerçekleştiren tören sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Polis Teşkilatının 172. Yılı Akyazı’da Coşku İle Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir