Akyazı Myo Saü Öğrenci Liginde Grup Şampiyonu Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Üniversitesi 2016-2017 Öğrenci Futbol liginde İlçemiz Akyazı’ yı temsil eden Akyazı Meslek Yüksek Okulu gurup maçlarında oynadığı 5.maçı da kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Bugün Kampüs Halı sahada oynana maçta Rakibi Bilişim Fakültesini ile normal süresi 1-1 berabere biten maçta penaltılarla 4-3 kazandı.

İlk yarısı 0-0 biten maçta Bilişim fakültesinden mahmutun kaydettiği gol ile yenik duruma düşen ekibimiz Mustafanın asisti ile Emirhanın ayağından bulduğu gol ile beraberliği sağladı ve maç bu skorla tamamlanınca kural gereği avantaj penaltılarına geçildi.Akyazı Myo kalecisi Fatih Kılıçkanın bir penaltı çıkarması ve ekibimizden Taha,Emirhan ve Mustafanın penaltı vuruşları gol ile sonuçlanınca ekibimiz turnuvanın gurup aşamasını lider tamamlamayı başardı.

Hakem:Tayfun Güz***

Akyazı Myo: Fatih Kılıçkan****Taha Dere***Hakan Bekleyen***Emirhan Bektaş***Mustafa Çağlar Söğüt***Barış Balcı***Ramazan Güler***Ufuk Danacı***Aykut Yaşa***

Teknik Sorumlu:Yusuf Şahinoğlu

Bilişim Fakültesi:Jasmin Mulic***Mahmut Arslan***Emirhan Battalbaş***Melih Erer**Ulvi Bayram***Yasin Türkyılmaz***Burak Çalışkan***

Teknik Sorumlu:Soydan Serttaş

Akyazı Myo Saü Öğrenci Liginde Grup Şampiyonu Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir