Kuzuluk-Karaçalılık Arası Asfalta Kavuştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKYAZI’DA ASFALT ATAĞI…

Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Sakarya büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte İlçe genelinde Yağmur suyu hattı, Alt yapı çalışması ve kanalizasyon çalışması gibi çalışmaların tamamlandığı ve asfalt yama işlemlerinin bittiği yollarda Asfalt serimi ne başladı.

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Akyazı genelinde Yağmur suyu hattı, Alt yapı çalışması ve kanalizasyon çalışması gibi çalışmaların tamamlandığı ve asfalt yama işlemlerinin bittiği yollarda Asfalt serimi ne başladı. Çalışmalar kapsamında Ada Caddesi üzeri İnönü mahallesinin olduğu yerden Kuzuluk Mahallesi Işıklara kadar yaklaşık 3 km’lik yolun Asfalt serimi hızla tamamlanıyor.

Fen işleri Kaldırım Dolgu çalışmalarını tamamladı.

Akyazı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri 3 km uzunluğundaki yolun her iki tarafında kaldırım dolgu çalışmaları, düzenleme çalışmaları ve daha önceden yapmış olduğu alt yapı destek çalışmalarını da tamamlayarak Asfalt için yolu hazır hale getirdi. Fen işleri ekipleri Asfalt serimi çalışması ile de ile yolun Kuzuluk istikametine gidiş yönüne göre sağ tarafında oluşan su birikme konusunu da çözerek sorunu tamamen ortadan kaldırdı.

Başkan Akcan Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Kemal Aksakal, ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Kaliç ile birlikte Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt serimi yapılan bölgeyi baştan sona gezen Başkan Akcan çalışma yapan tüm ekiplere selam vererek kolay gelsin dedi.

Vatandaştan Başkan’a Teşekkür…

Asfalt programını yerinde inceleyen Başkan Akcan vatandaşlar ile de sohbet etti. Çalışmalarının havaların ısınmasıyla asfalt programının daha da hızlanacağını söyleyen Başkan Akcan Sakarya Büyükşehir Belediyesine ve çalışma ekiplerine teşekkür etti. Vatandaşlar ise çalışmalar dolayısıyla Başkan Akcan’dan bilgi aldıktan sonra Başkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Kuzuluk-Karaçalılık Arası Asfalta Kavuştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Akyazı Yahyalı mah. Yolu içinde aynı hizmeti bekleriz lütfen…….

    Cevapla