Sakaryaspor Final Sever

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakaryaspor  Finalde

TFF 3. Lig 3. Grupta sezonu 2. Bitirerek, Bayrampaşaspor ile Play-Off yarı final oynayan Sakaryaspor, ilk maçta deplasmanda rakibini 1-0 yenmişti. Yeşil-Siyahlılar rövanş maçında da müthiş taraftar desteği ile Bayrampaşaspor’un işini ilk yarıda attığı gollerle bitirdi. x

Sakaryaspor-Bayrampaşaspor 2.Lige Yükselme Play-Off Yarı Final 2. Müsabakasını Sakarya Vali Yardımcısı M.Fatih Çicekli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, Sakaryalı İşadamlarından Enver Toçoğlu, Halit Evin ve çok sayıda futbolsever izledi.

Ferhan Kestanlıoğlu, Hüseyin Aylak ve Besran Duran’ın yönettiği müsabakaya Sakaryaspor Hüseyin Bilge, Canberk Ömer Özdemir, Zafer Aydoğdu, Serdar Ümit Deniz, Hüseyin Altuğ Taş, Fikret Topaloğlu, Talha Mayhoş (Ferhat Yazgan), Fatih Özçelik, Coşkun Yılmaz , Burak Berakoğlu ve Erçağ Evirgen’den oluşan kadro ile çıktı.

Murat Şenvardar teknik Direktörlüğündeki Bayrampaşaspor ise Sakaryaspor karşısında Yunus Emre Genç, Metin Sevinç, Recep Sonar Cihan, İlker Cihan, Bülent Kocabey, Güray Fırat, Furkan Çil, Benhur Keser (Hüseyin Akoğlu), Said Can Açıkalın, Polat Güren, Berkay Çakır ‘dan (Kubilay Serbest) oluşan kadro ile çıktı.

Osman Özdemir Teknik Direktörlüğündeki Sakaryaspor, Bayrampaşaspor karşısında , maçın ilk yarısını 4. ve 38. Dakikada Fatih Özçelik ve 16. Dakikada Hüseyin Altuğ Taş’ın attığı golle 3-0 önde tamamladı. Yeşil-Siyahlılar 76. Dakikada Ferhat Yazgan’ın attığı golle farkı dörde çıkardı. Müsabakayı 4-0 kazanan Sakaryaspor adını 2. Lige Yükselme Final maçına yazdırdı.

Sakaryaspor Final Sever

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir