Endüstri Lisesinde ”Elimi Tutsan Engelimi Unutsam”Farkındalık Etkinliği (video-haber)

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Anadolu Teknik Endüstri Lisesinde Okulda eğitim gören engelli öğrenciler tarafından”Elimi Tutsan Engelimi Unutsam”adlı farkındalık programı düzenlendi.

Okulda eğitim gören 18 Öğrenci ve 4 özel eğitim öğretmeni tarafından icra edilen programda öğrencilerden Berkan Çatalbaşı ve eğitim öğretmeni Sevinç Özer sunuculuğu üstlenirken Sercan Demirci hocaları da koordinasyonu sağladı.

Körlüğe ve körlerin sosyal hayatta yaşadıkları zorluklara örnek teşkil etmek ve dikkat çekmek  amacı ile salondaki katılımcılara kör bandı sunularak 10 saniyeliğine gözler kapatıldı.

Akyazı Endüstri Meslek lisesi Konferans salonunda yapılan etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.Şarkılar ve dans gösterilerinden sonra program sona erdi.

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı,Akyazı Belediye başkan vekili Abdurrahim Atmaca,İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir,Akyazı Sosyal Yardımlaşma Müdürü Sabri Damar,Akşemseddin İho okul müdürü Serkan Yaşar da bu özel etkinlikte yerlerini alarak katılımları ile öğrencileri ve okulu onurlandırdılar.

Program sonunda özel öğrenciler ve özel öğretmenler Kaymakam Ömer Kalaylı ve Recep Özdemir  ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Endüstri Lisesinde ”Elimi Tutsan Engelimi Unutsam”Farkındalık Etkinliği (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir