Sakaryaspor Taraftar Gurubu Tatangalardan Önemli Duyuru

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜM SAKARYASPORLULARIN DİKKATİNE;

14 Mayıs 2017 Pazar günü saat 15:00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında Diyarbekir ile oynayacağımız final maçının bilet bilgilerinin detayları şu şekildedir:

Cuma günü ve Cumartesi günü müsabaka biletleri 10:00 ile 22:00 saatleri arasında DOĞU tribünü başta olmak üzere stat gişelerinde satışa sunulucaktır. Biletlerin kalması durumunda İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinde bilet satışına devam edilecektir. Bilet fiyatı 5 TL’dir. Bilet alacak arkadaşlarımızın T.C KİMLİK numaralarını mutlaka bildirmeleri gerekmektedir. 1 kişi en fazla 5 adet bileti 5 adet T.C KİMLİK numarası bildirmek şartıyla alabilmektedir.

14 Mayıs Pazar günü saat 07:00’da stat önünde toplanıyor, saat 08:00’da hareket ediyoruz. Tüm ilçe, semt ve üniversite teşkilatlarımızı münferit gitmemeleri konusunda uyarıyor ve büyük bir gövde gösterisi sunmak için stat önünden hep birlikte konvoy şeklinde hareket edileceğinin altını çizmek istiyoruz. #54BinTatangaİstanbulaAkıyor etiketi ile saat 18:00’da gündem oluşturuyoruz. Herkesi pazar günü sadece YEŞİL-SİYAH giyinmeye davet ediyor ve bu renkler haricinde olmamalarını rica ediyoruz.

En önemlisi olarak; üstümüze oynanan bu masa başı oyunlarını tek vücut, tek ses olarak biz bozacağız. Keza bu hayati öneme sahip müsabakada herkesi aklı selime davet ediyoruz. Tüm renktaşlarımızın maç bitimine kadar alkol almamalarını sadece şampiyonluğa odaklanmalarını ve bu güzergahta Sakaryasporluluk bilincine uygun davranışlarda bulunmalarını önemle rica ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

TATANGALAR

Sakaryaspor Taraftar Gurubu Tatangalardan Önemli Duyuru

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir