BU KEZ DE AS AKYAZI U-17 MUSABAKASI TAMAMLANAMADI..!!!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malumunuz olduğu üzere basından da takip ettiğiniz gibi Akyazı amatör futbol takımlarının başı Sakarya hakemlerinin bazılarıyla fena halde başı derde girdi.
As Akyazıspor A takımı Sezonun ilk yarısındaki Sapanca – Hacıkışla ve ikinci yarıdaki özellikle olayı Pamukova maçlarında maruz bırakıldığı hakem hatalarından sonra bugünde sıra As Akyazı u-17 genç takımına geldi.

Image00001

Sezonun ilk yarısındaki Sapanca maçının başarısız yardımcı hakemi M.omur kuzuluk sahasındaki As Akyazı – Akınspor müsabakasına orta hakem olarak atandı, yardımcıları ise Furkan Kocayıldız ve Ozan Gurleyuk olarak atandı.
Maçın 20.dakikasında 1-0 öne geçen As Akyazı 48 dk.da on kisi kaldı. 70.dakikada vucuda yapışık halde duran kola topun çarpmasına penaltı kararı verince Akın spor bu fırsatı değerlendirdi ve skora denge geldi.75.dakikada bir kırmızı kart daha verince Akyazı sahada 9 kisi bırakıldı, akabinde yedek kulübesini de sari kart yağmuruna tutunca devreye Akyazı Antrenörü Murat Y. girdi ve hakeme dönerek yeter hocam sen zahmet etme atmana gerek yok nen çıkartırım onları diyerek maçın bitmesine 5 dakika kala takımını sahadan çekti. Özellikle genç takım maçlarında oyuncuları sahada tutmaları konusunda tavsiye ve talimat alan hakemlerin çok kolay ve ucuz kart göstermeleri özelikle As Akyazıspor a bu çok uygulanınca akıllara olaylı Pamukova maçı ardından yaşanması da soru işaretleri bıraktı.
Bu arada aldığımız duyumlara göre de maç sonunda müsabakanın gözlemcisinin orta hakemi M.Ömür’e hitaben; Niye bole yaptın sana yakıştıramadım sözleri ve buna Ömür’ün cevaben yapmamam gerekirdi hatalıyım itirafı diyaloğu duyuldu. Ne düşündürücü dimi..??
Futbol topunu ilk kez hakem kursları ve seminerlerinde görenleri hakem yapmamak lazım kanımca.

Ömer DERE

Akyazihavadis.com

BU KEZ DE AS AKYAZI U-17 MUSABAKASI TAMAMLANAMADI..!!!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir