Akyazı’nın Genç Ve Yakışıklı Doktoru Halit Gönlünü Zeynep Doktora Açtı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazılı Doktora Sakaryalı Gelin

İlçemiz Seyfeler Mahallesi halkından Merhum Gani Değirmencinin Torunu Sakarya Üniversitesi İdari İşler Şube Müdürü Hasan Eyüpler’in oğlu ve Akyazı Devlet Hastanesi eski hekimlerinden Doktor Halit Eyüpler Sakarya eşraflarından Merhum Hayrettin Özkocacık’ın kızı Doktor Zeynep Özkocacık dün akşam Sakarya Park’ta düzenlenen sade bir törenle söz yüzüklerini taktılar.

Genç çiftin söz yüzüklerini Eski Akyazı Belediye Başkan yardımcısı ve şuanda  Tapu Kadastro Genel müdürlüğü Bursa 4.bölge müdür yardımcılığı görevinde bulunan Sayın Ünal Gündüz takarken Sakarya Müftülüğü İl Vaizi Mehmet Çatallar ise söz duasını yaptı.

Yapılan söz merasimi ve duasından sonra genç çiftler söz pastasını birlikte kestiler.

Halit ve Zeynep çifti bu mutlu gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayan eş-dost,yakın akraba ve misafirlerine ayrı ayrı teşekkür ettiler ve Nikah törenlerinde de kendilerini aralarında ve yanlarında görmek istediklerini söylediler.

www.akyazıhavadis.com ailesi olarak biz de evlilik yolunda ilk adımlarını atan değerli genç doktor kardeşlerimizi tebrik ediyor ve ALLAH tamamına erdirsin diyoruz.

 

Akyazı’nın Genç Ve Yakışıklı Doktoru Halit Gönlünü Zeynep Doktora Açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Her gunuz hep .bir omur boyu mutlu ve guler yuzunuzu daimi olsum allah mesut batiyar eylesin. Bir ömur boyu saygilar sevgiler beraber olsum

    Cevapla
  2. 22 Mayıs 2017, 13:49

    RABBİM yüzünüzü hep güldürsün…

    Cevapla