Kuzuluk Kaplıca Caddesinde Sil Baştan

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçenin turizm anlamında en kalabalık ve en ilgi gören caddelerinden biri olan Kuzuluk Mahallesindeki İhlas Caddesi Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar ile baştan sona yenileniyor.

Akyazı’nın Turizm anlamında en çok ziyaret edilen noktalarından biri olan Kuzuluk mahallesindeki İhlas Caddesinde çalışma başlatan ekipler yaklaşık 2 kilometrelik yolda sağlı ve sollu yürüyüş yolları, sıcak Asfalt serim çalışmaları ve kaldırım çalışmalarına hızla başladı.

Akyazı’nın Termal turizmdeki yüzü ve vitrini olan İhlas Caddesini baştan sona yenileyerek ilçeye yakışır bir cadde haline getirmek isteyen ekipler yoğun tempo ile çalışmalarına başladılar.

Bu noktadaki çalışmaları mümkün olan en kısa bir süre içerisinde tamamlayarak diğer bölgelerde çalışmalarına devam etmek isteyen Fen işleri ekipleri özellikle ilçenin Termal Turizmdeki yüzü olan Kuzuluk İhlas caddesini de ilk olarak baştan sona yenilemek ve ilçenin nezih ve örnek caddeleri arasına katmak için yoğun mesai yapıyorlar.

2 kilometrelik yolu baştan sona değiştirecek olan ekipler Sıcak Asfalt serimi ile başlayacağı çalışmaları sağlı ve sollu yürüyüş yolları, kaldırımlar ile tamamlayacak.

Kuzuluk Kaplıca Caddesinde Sil Baştan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir