Hilal Cebeci Twitter’da Çıldırdı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce atmış olduğu twitlerle gündeme gelen sanatçı Hilal Cebeci, atmış olduğu twitlerde artık bu ülkede yaşamak istemediğini dile getirdi.

“Bu ülkede yaşamak istemiyorum”

Son dönemde yaşanan cinayet olayıyla alakalı olarak artık bu ülkede yaşamak istediğini dile getiren Hilal Cebeci, henüz bu sabah atmış olduğu twitlerle gündeme oturmayı başardı. Özellikle “Seviyesiz medeniyetsiz kültürsüz insanlarla benim oyum bir ben ona üzülüyorum işte… Sıkışınca hakaret eden saygısız insanlar bunalttı beni…” twiti birçok takipçi ve takipçisi olmayan kullanıcılar tarafından büyük tepkilere neden olurken Hilal Cebeci, bu tepkilere karşı henüz bir twit atmadı. Bu durum, hiç kuşku yok ki yıllar önce Aysun Kayacı’nın bir televizyon programında “Dağdaki çobanla benim oyum nasıl bir olur?” söylemini akıllara getirdi.

2

“İnsan Hakları Yok, Düzen Yok”

Ülkede yaşanan olumsuz hadiselerle birlikte adeta çılgına döndüğünü bir şekilde ifade etmeye çalışan Cebeci, bu konu hakkında “Artık çok sevdiğim ülkemde yaşamak istemiyorum haksızlıklar adaletsizlikler taraf olmazsan bertaraf edilmek. İnsan hakları yok düzen yok” ifadelerini kullandı.

Kendi oyuyla kültürsüz, cahil insanların oyunun bir olmadığını atmış olduğu twitle birlikte gündeme getiren Hilal Cebeci, Aysun Kayacı’nın “dağdaki çobanla benim oyum bir olur mu?” söylemini dile getirdi.

İşte yollar önce Aysun Kayacı’nın yapmış olduğu o açıklama:

 

 

Hilal Cebeci Twitter’da Çıldırdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir