Alaağaçspor-As Akyazı Hazırlık Maçının Kazananı Alaağaçspor 4-3

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Amatörde ilk yarının bitmesi ile ilçemizi temsil eden takımlarımız boş durmuyor.

İlçemizi Süper Amatör A gurubunda temsil eden As Akyazıspor ile B gurubunda temsilk eden Alaağaçspor bu akşam Akyazı suni çimde karşı karşıya geldiler.

Belediye başkanı Hasan Akcanın ve Yönetimin Daha Önceki sadece Akyazılıların oynayacakları bir takım söylemlerinin geçerliliğinin sona ermesi ve Dışarıdan futbolcu transferinin önünün açılması ile birlikte As Akyazıspor transfer ettiği ve denemeye aldığı sporcuları görmek için bu akşam ciddi bir sınav verdi.

Sapanca Kırkpınardan Polat Çakmakçı,A.Kalaycıspordan Uğur Gürbüz ,Evden Metekan Yılmaz ve Karasu Güvenspordan Akyazının çocuğu Yağız Dönmez  takıma transfer edilirken Ankaradan ve Kastamonudan gelen diğer sporcular ise denemeye tabi tutuldular.

Maçtan Notlar:

Hakemler:Ahmet Eşsiz***Rahman Akcan***Y.Emre Sever ***

Alaağaçspor: Doğan***Mete***Ali***Erdem***Yücel***Enes***Berkay***Mustafa***(Ümit**)Adem***Oktay****Veysel****Fatih***(Mete**)

As Akyazıspor:Ali Osman**(Emre**)Enes**(Yağız**)(Hasan Ç**)Adalet**(Metekan**)Burak**Hasan**(Uğur ***)Faruk***Hasan Ş***Muhammed***Mustafa***(Fatih G**)Efendi***(Polat**)

Goller: Dk 10-30 ve 70 Veysel,80 Oktay Alaağaçspor, Dk 40 Mustafa,55 Uğur,75 Faruk As Akyazıspor

 

 

 

Alaağaçspor-As Akyazı Hazırlık Maçının Kazananı Alaağaçspor 4-3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir