Akyazı Belediyesi Soğuk Kış Şartlarında Teyakkuzda

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü ekipleri, son günlerde artan kar yağışları ve ardından gelen soğuk hava şartları nedeniyle yolda kalan vatandaşların yardımına koştu.

Akyazı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü ekipleri, yolda kalan bazı vatandaşları Devlet Hastanesine, aracı arızalanan vatandaşlara yemek ikramı ve karda yürüyemeyen yaşlı ve çocuklara da servis hizmeti ile vatandaşın yanında oldu. Kimsesiz kalan vatandaşların da yardımına koşan Akyazı Belediyesi, yolda kalan vatandaşlara kalacak yer teminini de sağlamaktadır.

Akyazı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü, “Yoğun kar yağışının sebep olduğu hava şartları sebebiyle Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Akyazı genelini dolaşarak, yolda kalan vatandaşlarımızı gidecekleri yere kadar götürmüştür. Ve yine yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yardımına koşmuştur. Kimsesiz vatandaşlarımızı da takip etmekteyiz her an ihtiyaç halinde yakacak, yiyecek ve kalacak yer yardımı sağlamaktayız. Vatandaşa hizmet bilincinin gereği olarak , zor şartlarda onların yanında olmak asli vazifemizdir” denildi.

IMG_0944 IMG_0948 IMG_1028 IMG_1040 IMG_1047 IMG_1083

Akyazı Belediyesi Soğuk Kış Şartlarında Teyakkuzda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir