Akartepenin Gençlerinden As Akyazıspora Bal Ligi Hedefinde Ağır Darbe 3-5

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Amatör Süper lig Akyazı temsilcisi As Akyazı Spor kendi saha ve seyircisi önünde yenmesi gereken rakibi Akartepe spor maçını 5-3 gibi farklı bir skorla kaybetti.

Ev sahibi İlk yarı durgun bir oyun sonunda soyunma odasına 1-0 yenik olarak gitti. İkinci yarı daha etkili başladığı oyunda 5 dakika içinde bulduğu gollerle 2-1 öne geçen takımımız 2 dakikada yediği gollerle 3-2 mağlup duruma düştü.  Kaleci Emre’in şanssız yediği goller takımın farklı yenilmesinde önemli rol oynadı.

As Akyazı taraftarlarının maça ilgisi oldukça fazla olduğu gözlemlenirken alınan mağlubiyet sonrası ve takımlarının Bal ligi hedefinden biraz daha uzaklaşmasına ise üzüldüler.

 

As Akyazı -3 Akartepe Spor- 5

Saha:Akyazı Sentetik

Saat :15.30

Hakemler:Bahadır İleri****Batuhan Güz****Hakancan Yılmaz****

 As Akyazı Spor

Emre***İbrahim**Tunahan**Mustafa**(Onur**)Hasan**Faruk**Mustafa H.**Fatih G.**Uğur**(Cavit**)Berkay**(Niyazi**)Efendi***

Ant:İbrahim Altuntaş

Akartepe Spor

Çetin***Emre***(Burak***)Soner***Recep***Ömer***Samet***Fatih***Ahmet***(İbrahim***)Caner***Emre***Volkan***(Batuhan***)

Ant:Halis Demirci

Goller.Dk.50 Emre Kendi kalesine,Dk.55 ve 90+1 Niyazi (As Akyazı Spor).Dk.27 Ömer,Dk.60 Caner,Dk.62 ve 77 Volkan,Dk.90+4 Fatih (Akartepe spor)

Akartepenin Gençlerinden As Akyazıspora Bal Ligi Hedefinde Ağır Darbe 3-5

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir